BMW 4 Series Coupe Concept. Δυναμική κομψότητα

BMW 4 Series Coupe Concept. Δυναμική κομψότητα

Η BMW παρουσίασε τις φωτογραφίες του νέου δημιουργήματός της, της 4 Series Coupe. Ενός δυναμικού και κομψού κουπέ, το οποίο θα υπάρχει και σε έκδοση καμπριολέ.

Η BMW προχώρησε πριν λίγες ώρες στην δημοσιοποίηση των φωτογραφιών αλλά και των στοιχείων –με εξαίρεση τους κινητήρες- που αφορούν στο νέο της δημιούργημα, το Coupe Concept 4 Series.

Η  BMW 4 είναι μεσαίας κατηγορίας κουπέ το οποίο θα κυκλοφορήσει και σε καμπριολέ έκδοση. Η έκδοση coupe της BMW 4 Series έχει μήκος 4.641 χιλιοστά, ύψος 1.362 χιλιοστά και πλάτος  1.826 χιλιοστά ενώ το μεταξόνιό της φθάνει τα 2.810 χιλιοστά. Σε σύγκριση με την τρέχουσα Σειρά 3, η BMW 4 Series διαθέτει ένα μακρύτερο μεταξόνιο κατά 50 χιλιοστά, το εμπρός μετατρόχιο είναι 45 χιλιοστά μεγαλύτερο και το πίσω μέρος 80 χιλιοστά φαρδύτερο.

Μέχρι στιγμής, η BMW δεν αποκάλυψε οποιεσδήποτε λεπτομέρειες σχετικά με τους κινητήρες που θα είναι διαθέσιμοι για την Σειρά 4, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα την δούμε με τον γνωστό 6κύλινδρο κινητήρα των  3.0 λίτρων ενώ η κορυφαία έκδοση θα είναι η  435i.

Με ένα είδος αθλητικής κομψότητα, η BMW Σειρά 4 Coupe έρχεται με επιμηκημένες αναλογίες, ένα μεγάλο καπό και κοντούς προβόλους. Οι αεραγωγοί και τα ανοίγματα που βλέπετε γύρω από το αυτοκίνητο του έχουν δώσει επιθετική και σπορ εμφάνιση. Η σειρά 4 της BMW έρχεται με εξαγωνικούς προβολείς LED, και μια οπτική ίνα που συνδέει τον εσωτερικό σωλήνα των προβολέων και τη μάσκα.

Τα στόμια πίσω από τους μπροστινούς τροχούς έχουν αεροδυναμικό σκοπό

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα