BMW M3

BMW M3
BMW_M3_special_edition_sd

Το AUTO 24 σας παρουσιάζει την επετειακή έκδοση της BMW M3 των 420 ίππων

Η παραγωγή της επετειακής έκδοσης της M3 θα ξεκινήσει σύμφωνα με τους ανθρώπους της βαυαρικής φίρμας τον επόμενο μήνα (Ιούλιος 2009). Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων ενώ προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό σε ότι αφορά την τιμή που θα έχει (στην ελληνική αγορά η υπάρχουσα έκδοση της Μ3 coupe, είναι στα 80.780 ευρώ).








Η BMW M3 Edition Model θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερις διαφορετικούς χρωματισμούς που δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτό το μοντέλο: alpine white, black, dakar yellow και Monte Carlo Blue. Στον στάνταρ εξοπλισμό η BMW προσφέρει σκούρου χρώματος κρύσταλλα καθώς και πλαινά προστατευτικά.



Οι σχεδιαστές της γερμανικής φίρμας έχουν προχωρήσει σε μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό της μάσκας, ενώ μερικές νέες πινελιές διαθέτουν τα πλαινά skirts, οι καθρέπτες και οι εξατμίσεις.



Σε σχέση με τις άλλες Μ3, το αμάξωμα της M3 Edition Model είναι χαμηλωμένο κατά ακόμη 10 χιλιοστά. Επίσης οι ζάντες είναι επανασχεδιασμένες, 19 ιντσών, από κράμα αλουμινίου.








Στο σαλόνι του αυτοκινήτου κυρίαρχα στοιχεία είναι το δέρμα και το αλουμίνιο. Δύο υλικά που προσδίδουν κύρος και πολυτέλεια. Τα καθίσματα είναι τύπου μπάκετ. Η κεντρική κονσόλα αλλά και η οροφή διαθέτουν επένδυση από ανθρακονήματα . Ο όλος διάκοσμος παραπέμπει σε ένα μοντέλο υψηλών προδιαγραφών, όπως είναι η Μ3.



Εκεί που η M3 Edition Model δεν έχει υποστεί αλλαγές ή βελτιώσεις, είναι στον τομέα «κινητήρας». Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με τον γνωστό V8 κινητήρα των 4.4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 420 ίππους. Με αυτή την ιπποδύναμη η Μ3 επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ. / ώρα σε 4,6 δευτερόλεπτα (4,8 ΄΄ με το μηχανικό κιβώτιο) Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω μηχανικού κιβώτιου 6 σχέσεων ή αυτόματου.



Σύμφωνα με τα τεστ της Ευρωπαικής Ένωσης η μέση κατανάλωση είναι 11,9 λίτρα βενζίνης στα 100 χλμ. ενώ «ανεβαίνει» στα 12,4 λίτρα (στα 100 χλμ.) με το μηχανικό κιβώτιο.



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα