BMW X6 M “Stealth”. Με 700 άλογα, για όσους θεωρούν λίγα τα …550!

BMW X6 M “Stealth”. Με 700 άλογα, για όσους θεωρούν λίγα τα …550!

Για τους περισσότερους ανθρώπους, οι 550 ίπποι της κορυφαίας BMW X6 M είναι κάτι περισσότερο από αρκετοί. Την γνώμη αυτή πάντως δεν φαίνεται να συμμερίζεται η εταιρία βελτιώσεων Inside Performance, η οποία εκτόξευσε την ιπποδύναμη του SUV της βαυαρικής φίρμας στα 700 άλογα!

Η δημιουργία του οίκου Inside Performance ονομάζεται “Stealth”, λόγω της βαφής του αυτοκινήτου σε στιλ καμουφλάζ που είναι ανάλογο με αυτό που χρησιμοποιείται για μαχητικά αεροσκάφη και άλλα στρατιωτικά οχήματα. Ωστόσο, ο συνδυασμός των χρωμάτων καθώς και το γεγονός ότι το αγαπημένο περιβάλλον της X6 M είναι ο αυτοκινητόδρομος -και  όχι ο ουρανός-, καθιστά το όνομα “Stealth” μάλλον όχι τόσο πετυχημένη επιλογή.

Η εμφάνιση της X6 M, χαρακτηρίζεται από ένα νέο κιτ αμαξώματος το οποίο έχει γίνει  από την AC-Schnitzer. Οι ζάντες παρέχονται από την Vorsteiner ενώ άλλες τροποποιήσεις περιλαμβάνουν δύο αεραγωγούς στο καπό.

Στο εσωτερικό, η X6 M Stealth είναι εξοπλισμένο με οθόνη ενσωματωμένη στον πίνακα οργάνων, η οποία εμφανίζει όλα τα απαραίτητα στοιχεία όπως τη ροπή και την ισχύ,  όλες τις θερμοκρασίες (κιβώτιο ταχυτήτων, το νερό, εξάτμιση, εισαγωγή αέρα, intercooler) κλπ.

Για την αναβάθμιση της απόδοσης του κινητήρα οι ειδικοί της εταιρίας προχώρησαν σε νέα χαρτογράφηση, τροποποιημένη εξάτμιση και μια σειρά από άλλες βελτιώσεις. Το αποτέλεσμα είναι το αυτοκίνητο να αποδίδει πλέον περισσότερους από 700 ίππους και πάνω από 850 Nm  ροπής.

Η Inside Performance καταργεί τον περιοριστή ταχύτητας όμως δεν ανακοινώνει -προς το παρόν- τίποτα σε ότι αφορά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα