Bolloré Bluesummer. Ανοικτό, ηλεκτρικό, και θα φτιάχνεται από την PSA

Bolloré Bluesummer. Ανοικτό, ηλεκτρικό, και θα φτιάχνεται από την PSA

Η αίσθηση της ελευθερίας και της ανεμελιάς είναι αυτή που προσδιορίζει το ηλεκτρικό γαλλικό όχημα Bolloré Bluesummer. Ανοικτό, όμορφο, διασκεδαστικό, ότι πρέπει για την εποχή...

Με τούτα και με εκείνα, κοντεύουμε να ξεχάσουμε πως είναι καλοκαίρι. Και, μιας και ο καιρός το επιβάλει, ας πάρουμε μια ισχυρή δόση δροσιάς, με ένα αυτοκίνητο για την παραλία, με καλοκαιρινό λουκ, βγαλμένο από την γαλλική σχολή σχεδίασης.

 

Η PSA, το γκρουπ Peugeot Citroën δηλαδή, και ο όμιλος Bolloré υπέγραψαν στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την οποία η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία θα αναλάβει την παραγωγή και την διάθεση στην αγορά του Bolloré Bluesummer.

Η παραγωγή του μοντέλου θα γίνεται στο εργοστάσιο της PSA στην πόλη Ρεν και θα ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο και όπως λέγεται θα κατασκευάζονται 15 οχήματα σε καθημερινή βάση ενώ ετησίως ο αριθμός της παραγωγής θα φτάσει τα 3.500 κομμάτια.

 

Το Bluesummer είναι ένα ανοικτό τετραθέσιο όχημα το οποίο διαθέτει μπαταρία 30 kWh και έναν ηλεκτρικό κινητήρα που αποδίδει 50 kW. Δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να φτάσει την τελική ταχύτητα των 110 χλμ/ώρα και να ταξιδέψει μέχρι και 200 χιλιόμετρα  με μία μόνο φόρτιση.

Το Bluesummer θα πωλείται μέσω των αντιπροσώπων της  Citroën αντιπροσωπειών, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σε ότι αφορά την τιμή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα