Bugatti. Ετοιμάζει το θηρίο των 1.600 ίππων με τελική 460 χλμ./ώρα

Bugatti. Ετοιμάζει το θηρίο των 1.600 ίππων με τελική 460 χλμ./ώρα

Με ένα teaser η Bugatti ανακοινώνει ότι ετοιμάζει την ολοκαίνουργια Veyron Super. Ένα αυτοκίνητο που σύμφωνα με πληροφορίες θα φτάνει τους 1600 ίππους και με την τελική των 460 χλμ./ώρα θα πάρει ξανά τα σκήπτρα ως το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής στον πλανήτη.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την γνωστοποίηση ότι το Hennessey Venom GT των 1244 ίππων πήρε το ρεκόρ του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής, η Bugatti είναι έτοιμη να απαντήσει στην πρόκληση.

Η φημολογία σχετικά με το ότι η Bugatti εργάζεστε σκληρά για την πιο ισχυρή και γρήγορη έκδοση της Veyron Super, είναι έντονη το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα η Bugatti έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το  teaser που βλέπετε στην ένθετη φωτογραφία με το οποίο προαναγγέλλει την νέα Bugatti Veyron Super.

Αν και επισήμως δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι η  Veyron Super πρόκειται να τροφοδοτείται από έναν 8.0-λίτρων ή και 9.6-λίτρων W12 κινητήρα βενζίνης με τέσσερις turbocharges. Η νέα Veyron Super πρόκειται να αποδίδει περίπου 1.600 ίππους έτσι ώστε να πάρει πίσω το παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας για ένα αυτοκίνητο παραγωγής, το οποίο Bugatti μόλις πρόσφατα έχασε. Σε σύγκριση με την κανονική Veyron, η λεγόμενη Super έκδοση θα είναι περίπου 250 κιλά ελαφρύτερη και, όπως όλα δείχνουν πολύ ακριβότερη.

Διάφορες φήμες λένε ότι η Bugatti Veyron Super θα είναι σε θέση να επιταχύνει από μηδέν σε 100 χλμ./ώα  σε μόλις  1,8 δευτερόλεπτα και ότι πρόκειται να έχει τελική ταχύτητα πάνω από  460 χλμ/ώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα Bugatti Veyron σε λίγες ημέρες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα