Δείτε τα καυτά κορίτσια από την Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

Δείτε τα καυτά κορίτσια από την Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης

Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι τα νέα μοντέλα και τα όμορφα κορίτσια είναι τα δύο καταλυτικά συστατικά της επιτυχίας μιας Έκθεσης Αυτοκινήτου σε κάθε μέρος του πλανήτη. Όπως συνέβη πρόσφατα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης (βίντεο).

Πολλά όμορφα αυτοκίνητα έκαναν πρεμιέρα στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων ρόντστερ, καμπριολέ και SUV.

Όπως φάνηκε όμως, η Νέα Υόρκη φαίνεται να κέρδισε τις εντυπώσεις από την Έκθεση του Ντιτρόιτ (που προηγήθηκε), λόγω και των όμορφων κοριτσιών που συνόδευσαν την παρουσίαση των νέων μοντέλων.

Αυτό το σύντομο βίντεο το έδωσε στη δημοσιότητα το Auto Bild. Ξεκινά με μια γρήγορη ματιά στο περίπτερο της Lincoln, που χαιρέτισε την άφιξη της νέας Continental Concept. Πολλά κακά πράγματα ειπώθηκαν σχετικά με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (ακούσθηκε ακόμη και πως έχει …κλέψει την Bentley), αλλά κανείς δεν μπορεί να διαμαρτυρηθεί για τα κορίτσια.

Το όνομα Mercedes ακούσθηκε αρκετά συχνά στη Νέα Υόρκη. Και αυτό λόγω του νέου SUV, του GLE-Class, που έκανε το ντεμπούτο του εκεί.

Τα κορίτσια στο περίπτερο της Viper Dodge ήταν δικαιολογημένα ντυμένα σε σπορ λογική ενώ αυτά στο σταντ της Lexus πιο αριστοκρατικά.

Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, απολαύστε τα φωτεινά χαμόγελα, τα μεταξένια μαλλιά και τα σφιχτά φορέματα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης … μέσω Γερμανίας. Και ναι, σταθείτε ιδιαίτερα στην Alfa Romeo.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα