Διασχίζει την πίστα ενώ τρέχουν τα μονοθέσια της F1. Η βλακεία είναι … ανίκητη (βίντεο)

Διασχίζει την πίστα ενώ τρέχουν τα μονοθέσια της F1. Η βλακεία είναι … ανίκητη (βίντεο)

Η απερίσκεπτη (άκρως επιεικής ο συγκεκριμένος προσδιορισμός) ενέργεια ενός θεατή να διασχίσει την πίστα ενώ βρίσκονταν σε εξέλιξη τα δοκιμαστικά για τον αγώνα της φόρμουλα 1 στην Σαγκάη, καταδεικνύει γιατί η βλακεία είναι ανίκητη.

Συνέβη κι αυτό, στη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών για το κινέζικο γκραν πρι της φόρμουλα 1 (πραγματοποιήθηκε χτες με νικητή τον Λιούις Χάμιλτον) στην πίστα της Σαγκάης.

Ένας άνδρας ανέβηκε πάνω από τον τοίχο που βρίσκεται μπροστά από την κεντρική κερκίδα της πίστας και στη συνεχεια αφού κατέβηκε στο οδόστρωμα, διέσχισε την ευθεία προκειμένου να βρεθεί από την άλλη πλευρά. Όλα αυτά έγιναν ενώ τα δοκιμαστικά βρίσκονταν σε εξέλιξη και οι οδηγοί …τα έδιναν όλα στην πίστα.

Ο …απίστευτος τύπος έκανε το εγχείρημά του ανάμεσα στα μονοθέσια του Έρικσον και του Νίκο Χούλκεμπεργκ.

Ο τύπος κατευθύνθηκε (από ένα σημείο στο οποίο ο φράχτης ήταν κατεστραμμένος), στο γκαράζ της Ferrari, όπου συνελήφθη από τους φρουρούς ασφαλείας που τον παρέδωσαν στις τοπικές αρχές.

Όπως ήταν φυσικό, μετά από αυτό το περίεργο περιστατικό, οι διοργανωτές του κινέζικου γκραν πρι στη Σαγκάη αποφάσισαν να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα