Δύο Lamborghini Aventador ταξιδεύουν πάνω σε σχεδίες

Δύο Lamborghini Aventador ταξιδεύουν πάνω σε σχεδίες

Η εικόνα μιας Lamborghini Aventador πάνω σε αυτοσχέδια σχεδία προκειμένου να περάσει από τη μια όχθη του ποταμού στην άλλη, δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο (Pics)

Μόλις τον περασμένο μήνα και σε διάστημα 10 ημερών -17 και 27 Δεκεμβρίου- ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε δύο φορές κατοίκους που ζουν στις όχθες του ποταμού στα σύνορα της Κίνας με το Βιετνάμ, να μεταφέρουν πάνω σε σχεδίες δύο Lamborghini Aventador από την μια πλευρά στην άλλη.

Η αρχή έγινε στις 17 Ιανουαρίου, όταν μια πορτοκαλί V12  Lambo που μετά από μια ολόκληρη τελετουργία τοποθετήθηκε επάνω σε μια σχεδία που βρισκόταν κάθετα τοποθετημένη επάνω σε μια βάρκα. Έτσι , από την μια όχθη του Ερυθρού Ποταμού (αποτελεί φυσικό σύνορο Κίνας και Βιετνάμ) η Lamborghini Aventador πέρασε στην απέναντι.

 

Δέκα ημέρες αργότερα, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Μόνο που αυτή τη φορά επάνω στην σχεδία ήταν μια λευκή Lamborghini Aventador.

Οι άνθρωποι αναρωτιούνται αν όσα συμβαίνουν στα σύνορα Βιετνάμ – Κίνας έχει να κάνει με παράνομες δραστηριότητες. Ή μήπως πρόκειται για κάποιες ιδιοτροπίες ενός εκατομμυριούχου. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα