Έκθεση Φρανκφούρτης. Audi Nanuk Quattro Concept. Crossover με επιδόσεις supercar

Έκθεση Φρανκφούρτης. Audi Nanuk Quattro Concept. Crossover με επιδόσεις supercar

Όλα δείχνουν ότι το Quattro Sport δεν θα είναι το μόνο Concept που θα παρουσιάσει η Audi στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Το Nanuk Quattro Concept είναι επίσης ένα μοντέλο που αναμένεται από την γερμανική φίρμα. Ένα αυτοκίνητο που βασίζεται στο Parcour που παρουσίασε η Italdesign Giugiaro πριν μερικούς μήνες στη Γενεύη.

Το Audi Nanuk Quattro Concept είναι ένα δίπορτο crossover που τροφοδοτείται από ένα V-10 κινητήρα TDI, και αυτό δεν είναι το πρώτο concept από την Audi  που προσφέρeται με κινητήρα TDI.

Είδαμε ένα  TDI concept το 2008 στο Ντιτρόιτ, όπου η Audi παρουσίασε το R8 V12 TDI. Το όνομα  «Nanuk” δεν είναι ένα συνηθισμένο όνομα, και η Audi δεν μπήκαν στον κόπο να μας προσφέρει καμία εξήγηση για την επιλογή αυτή.

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από έναν 5.0 – λίτρων V10 TDI κινητήρα και είναι εφοδιασμένο με σύστημα διεύθυνσης all-wheel -drive και από την Audi θεωρείται ως ένα αυτοκίνητο για κάθε είδους οδόστρωμα, καθώς και off -road , στην άμμο ή στο χιόνι .

Το διθέσιο concept αποδίδει 544 άλογα. Ο κινητήρας συνεργάζεται με ένα επτατάχυτο S – ​​tronic κιβώτιο ταχυτήτων. Παρά ζυγίζει περίπου 1.900 κιλά το Quattro Nanuk μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει επιδόσεων supercar καθώς επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε  3,8 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα είναι 305 χλμ./ώρα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα