Έκθεση Φρανκφούρτης. Προκλητική και σέξι η Mercedes S-Class Concept Coupe

Έκθεση Φρανκφούρτης. Προκλητική και σέξι η Mercedes S-Class Concept Coupe

Αφήνοντας πίσω την συντηρητική εικόνα που είχαν τα μοντέλα της στις δεκαετίες του 1990 και στις αρχές του 2000, η Mercedes δείχνει με την ολοκαίνουργια S-Class Concept Coupe πως θα είναι τα μελλοντικά σπορ αυτοκίνητα που θα κατασκευάζει.

Μετά από ατελείωτες εικασίες σχετικά με αυτό το αυτοκίνητο, τελικά ξέρουμε τι είναι: είναι πολύ, πολύ σέξι. Η S-Class Concept Coupe είναι πιο cool, αλλά και πολύ πιο σύγχρονη από την παλιά CL, την οποία αντικαθιστά.

Η S-Class Concept Coupe, όπως φάνηκε από την επίσημη παρουσίασή της στην Φρανκφούρτη, είναι ένα μοντέλο έτοιμο σε ποσοστό 95% για να μπει στην παραγωγή.

Μερικοί λένε ότι η  S-Class Coupe δεν θα έχει μικρότερης χωρητικότητας μηχανές, επειδή η CL δεν το έκανε ούτε. Ωστόσο, η S-Sedan προσφέρει τα πάντα, από μικρούς πετρελαιοκινητήρες  μέχρι τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Με χρώμιο στις δαγκάνες των φρένων, μια μεγάλη εμπρός μάσκα, πανοραμική γυάλινη οροφή και κομψούς καθρέπτες, η S-Class Concept Coupe είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια σπορτίβ έκδοση της S-Class Sedan. Είναι ένα έργο τέχνης για το δρόμο.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένας V8 4,6 λτ. Biturbo κινητήρας, που παράγει 455 ίππους και 700 Nm ροπής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα