Ένα εντυπωσιακό δημιούργημα από την Sbarro

Ένα εντυπωσιακό δημιούργημα από την Sbarro

Είναι υβριδικό, με θηριώδη εμφάνιση και δείχνει έτοιμο για το WRC. Προς το παρόν, το θαυμάζουν όδοι επισκέπονται την έκθεση στο Έσσεν

Το Sbarro που απεικονίζεται στις  φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι  σίγουρα ένα από τα πιο αλλόκοτα και ταυτόχρονα από τα πλέον σύγχρονα πρότυπα που έχουν κατασκευασθεί. Το αρχικό του ντεμπούτο, το έκανε  στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης το Μάρτιο.

 

Θυμίζει έντονα αυτοκίνητο rally,  εξ’ ου και το όνομα του, Hybrid-Rallye. Όσον αφορά για το Ibride και το Hybrid πρόκειται για έναν συνδυασμό βενζινοκίνητου και ηλεκτροκίνητου οχήματος φιλικού προς το περιβάλλον.

Κάτω από το καπό κρύβεται ένας κινητήρας κατασκευασμένος από την Peugeot. Πρόκειται για έναν 1,6λιτρο τετρακύλινδρο κινητήρα ο οποίος ωθεί τους πίσω τροχούς μέσω ενός 6τάχυτου κιβωτίου. Ακόμα, υπάρχουν ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία θα υποβοηθούν την κίνηση στον πίσω και στον μπροστά άξονα.

Αυτά λοιπόν κάνουν το  Sbarro Espera Ibride Sparta Hybrid-Rallye  ένα AWD όχημα το οποίο αποδίδει ιπποδύναμη της τάξης των 407 αλόγων. Παρόλο που στο εσωτερικό θα βρείτε ένα μεγάλο πακέτο μπαταριών  λιθίου των 24kWh, το αμάξωμα είναι φτιαγμένο από fiberglass κρατώντας το βάρος σε μόλις 1397 κιλά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα