Ένα Peugeot 406 Coupe μεταμορφώθηκε σε λιμουζίνα Ferrari

Ένα Peugeot 406 Coupe μεταμορφώθηκε σε λιμουζίνα Ferrari
Ποιος πιστεύει ότι η λιμουζίνα Ferrari έχει καρδιά και σώμα Peugeot 406...

Φαίνεται πως κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Κάτι τύποι στην Ουκρανία πήραν ένα παλιό Peugeot 406 Coupe και το μετέτρεψαν σε μια υπέροχη λιμουζίνα με εμφάνιση Ferrari εμπρός και πίσω.

Οι ειδικοί στις λιμουζίνες της «Vip-Lim» που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία μετέτρεψαν ένα Peugeot 406 Coupe σε μια λιμουζίνα με εμφάνιση Ferrari.

Ίσως ένα από τα πιο ελκυστικά από πλευράς σχεδιασμού αυτοκίνητα της Peugeot της δεκαετίας του ’90 ήταν χωρίς αμφιβολία το 406 Coupe το οποίο σχεδιάστηκε από τον Pininfarina. Μπορεί να έχουμε ξεχάσει πλέον πως μοιάζει το 406 Coupe, αλλά ότι θα το βλέπαμε να έχει μεγαλώσει σε μήκος ώστε να μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες μιας λίμο και θα μοιάζει με Ferrari F430, ήταν κάτι που δεν μπορούσαμε τα το σκεφτούμε.

Ανοίγοντας την πόρτα Gullwing και θα παρατηρήσετε ότι στο εσωτερικό αυτοκινήτου υπάρχουν τα λογότυπα της Ferrari , μαζί με τις συνήθεις παροχές λιμουζίνα.

Αν και οι εργασίες που γίνονται για την μετατροπή ενός απλού αυτοκινήτου σε λιμουζίνα είναι εντυπωσιακές, είμαστε σίγουροι ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση οι περισσότεροι άνθρωποι εξακολουθούν να προτιμούν τις όμορφες γραμμές του προτύπου 406 Coupe

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα