Ένας τρόπος για να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου είναι να προσποιηθείς ότι αυτή είναι κόρη σου!

Ένας τρόπος για να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου είναι να προσποιηθείς ότι αυτή είναι κόρη σου!
Από τα αζήτητα, το Datsun 280Z του 1977 πουλήθηκε έναντι 5.800 ευρώ. Κι αυτό λόγω της ξανθιάς

Αν και προς στιγμήν δέχθηκε επικρίσεις, αφού έβαλε την κόρη του να φωτογραφηθεί μισόγυμνη προκειμένου να πουλήσει ένα Datsun 280Z, στο τέλος αποδείχθηκε πως η ξανθιά κοπέλα της φωτογραφίας δεν ήταν κόρη του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Αλλά μια έξυπνη κίνηση για να προσελκύσει υποψήφιους αγοραστές και να εισπράξει 5.800 ευρώ.

Όταν δεν μπορείς να πουλήσεις ένα αυτοκίνητο, τότε πρέπει να σκαρφιστείς κάποιους τρόπους προκειμένου να προσελκύσεις υποψήφιους αγοραστές. Έτσι σκέφτηκε και ο Κιμ Ρίντλεϊ, ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στο Γιουτζίν, του Όρεγκον (ΗΠΑ).

Ο Ρίντλεϊ είχε στην κατοχή του εδώ και καιρό ένα (συλλεκτικής αξίας) Datsun 280Z του 1977. Προκειμένου να το πουλήσει, δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών του γιαπωνέζικου κουπέ στο eBay, φωτογραφίες στις οποίες μια κοπέλα, φορώντας τα άκρως απαραίτητα, πόζαρε μαζί με το Datsun 280Z.

Η κίνηση αυτή είχε μεγάλη απήχηση και τελικώς ο Ρίντλεϊ  κατάφερε να πουλήσει το αυτοκίνητο έναντι 7.500 δολαρίων (5.800 ευρώ).

Αρχικά ο Ρίντλεϊ υποστήριζε ότι η κοπέλα που πόζαρε με το Datsun ήταν η κόρη του. Στο τέλος όμως παραδέχθηκε πως δεν έχει κόρη, αλλά δύο υιούς και η κοπέλα είναι απλώς γνωστή του.

«Ξεκίνησε ως αστείο.  Έγιναν όμως κάποια αγενή σχόλια για την επιχείρηση»  είπε ο Ρίντλεϊ στην “NY Daily News”.

Το σχόλιο που έγινε από έναν υποψήφιο αγοραστή ήταν το εξής: «Μήπως με την αγορά του αυτοκινήτου περιλαμβάνεται και μια δωρεάν βόλτα με την πορνοστάρ;».

Ο Ρίντλεϊ απάντησε αμέσως λέγοντας «ωραίος τρόπος να μιλάς για την κόρη μου».

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, η 20χρονη ξανθιά ήταν φίλη του Ρίντλεϊ και όχι κόρη του. «Είναι εκπληκτικό το πώς αυτή η διαφήμιση απογείωσε τις επισκέψεις της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο. Είναι απλά τρελό. Είναι αστείο το πώς οι άνθρωποι αντιδρούν σε μια τέτοια κίνηση» επεσήμανε ο Ρίντλεϊ. Κάνοντας παράλληλα λόγο για τον ρόλο της διαφήμισης αλλά και της τηλεόρασης στην σύγχρονη κοινωνία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα