Έρχεται το Nissan Pulsar Nismo με 250 ίππους το λιγότερο

Έρχεται το Nissan Pulsar Nismo με 250 ίππους το λιγότερο

Δεν πέρασαν παρά λίγες ημέρες από την αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου Nissan Pulsar και ήδη οι φήμες για μια δυνατή έκδοση, αντίπαλο δέος για το VW Golf GTI με 250 ίππους, δίνουν και παίρνουν

Σε αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ponz Pandikuthira μιλώντας στο ολλανδικό περιοδικό Autovisie. Χαρακτηριστικά τόνισε: « Εξετάζουμε σοβαρά την ιδέα. Δεν θέλουμε ένα αυτοκίνητο με 200 ίππους, θα ήταν αποτυχία απέναντι στον ανταγωνισμό. Θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 250 ίππους. Το αυτοκίνητο πρέπει να είναι καλό , αλλιώς δεν το κάνουμε ».

Η Nissan έχει έτοιμο τον κινητήρα με τα 218 άλογα και προέρχεται από το Juke Nismo. Το τελευταίο «φορά» ένα μοτέρ τούρμπο 1.6 λίτρου, όμως αυτός ο κινητήρας δεν φαίνεται να ικανοποιεί τους ανθρώπους της ιαπωνικής φίρμας για ένα μοντέλο τους που θα φέρει το επίθετο Nismo.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Nissan να στρέφεται προς την συνέταιρό της Renault προκειμένου να πάρει το μοτέρ των 2.0 λίτρων της τελευταίας που έχει τεράστιες δυνατότητες. Βεβαίως, όλα αυτά απομένει να επιβεβαιωθούν στην πράξη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα