Γιατί μιλάνε όλοι για αυτό το Datsun;

Γιατί μιλάνε όλοι για αυτό το Datsun;

Έχω και Datsun πάμε μια βόλτα; Το νέο GO Cross έχει κάνει τον πλανήτη να παραμιλάει. Δείτε την παρουσίαση του (Vid)

Το νέο SUV της Datsun, το GO Cross παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση αυτοκινήτων οιυ λαμβάνει χώρα στο Νέο Δελχί της Ινδίας.

Το νέο SUV φέρει κινητήρα 1.2 βενζίνης ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων.

Οι φωτογραφίες από το Auto Expo 2016 της Ινδίας:

Το GO Cross βασίζεται στο GO+ και είχε παρουσιαστεί σαν σχέδιο για πρώτη φορά στο 2015 Tokyo Motor Show. Πρώτη φορά τώρα παρουσιάζεται υλοποιημένο.

Το GO Cross θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδοχές. Μία με πέντε καθίσματα και ακόμη μία με επτά. Η τελική του τιμή δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο αναμένεται να είναι αρκετά προσιτή για μια οικογένεια. Πρόκειται για το δεύτερο πρωτότυπο μοντέλο που λανσάρει η Datsun μέσα σε μόλις 17 μήνες, ενώ σκοπός του GO-cross είναι να διερευνήσει το ενδεχόμενο ενός νέου crossover με συμπαγείς διαστάσεις, το οποίο θα μπορεί να ανταπεξέρχεται στην καθημερινότητα της πόλης, αλλά και στις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου.

Σε κάθε περίπτωση, το νέο SUV έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο διαδίκτυο μετά το λανσάρισμα του. Η Datsun πάντως δεν απάντησε σχετικά με το διατίθεται να κυκλοφορήσει το πολυμορφικό της μοντέλο και στην Ευρώπη, μιας και κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται για την ώρα. Οι πωλήσεις του SUV θα ξεκινήσουν το 2017.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα