GTI Roadster concept και Golf GTI Wolfsburg Edition με 380 ίππους, από την Volkswagen

GTI Roadster concept και Golf GTI Wolfsburg Edition με 380 ίππους, από την Volkswagen

Δύο κορυφαία σπορ μοντέλα παρουσίασε σήμερα η VW στο Wörthersee Tour , στην Αυστρία.

Η Volkswagen παρουσίασε σήμερα στο Wörthersee της Αυστρίας το GTI Roadster concept, ένα πραγματικό concept  που βασίζεται στο Gran Turismo 6, το εικονικό αυτοκίνητο το οποίο προορίζεται για το γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι .

Το ανοικτό διθέσιο φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό από όποια γωνία και αν το δεις. Το πειραματικό μοντέλο –που μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να μπει στην μαζική παραγωγή- διαθέτει  πανέμορφο design και  ένα εξίσου εντυπωσιακό σύστημα κίνησης. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας 3.0 – λίτρων twin – turbo κινητήρας  V6 TSI με 503 ίππους. Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 309 χλμ/ώρα) .

Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς με ένα σύστημα 4MOTION all-wheel drive μέσω ενός κιβωτίου DSG 7 σχέσεων

 

VW Golf GTI Wolfsburg Edition

Από το Wörthersee Tour δεν μπορούσε να λείπει και ένα κορυφαίο Golf GTI. Μια ομάδα από 12 μαθητευόμενους ηλικίας μεταξύ 18 και 23 από την Βόλφσμπουργκ, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της VW παρουσιάζουν μια μοναδική μελέτη που εμπνέεται από τα 40 χρόνια του Golf  ( 1974) και το όνομα του είναι  Golf GTI Edition Wolfsburg .

Το Golf Wolfsburg Edition φέρει ένα τροποποιημένο TFSI κινητήρα  2.0 – λίτρων η απόδοση του οποίου εκτοξεύθηκε από τους 230, στους 380 ίππους.

 

Στο εσωτερικό , το πρώτο πράγμα που τραβάει την προσοχή σας είναι χωρίς αμφιβολία τα υπέροχα Recaro bucket καθίσματα ντυμένα με δέρμα 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα