H Jaguar F-Type R AWD και ένα ρεκόρ ταχύτητας

H Jaguar F-Type R AWD και ένα ρεκόρ ταχύτητας

Ντεμπούτο θα κάνει στο τέλος του μήνα στο Λος Άντζελες η τετρακίνητη Jaguar F-Type, η οποία θα συμμετάσχει ως υποστηρικτικό όχημα σε μια εντυπωσιακή, ομολογουμένως, προσπάθεια για την κατάρριψη του ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά.

Η αποκάλυψη της τετρακίνητης έκδοσης της Jaguar F-Type, συμπίπτει με τα αποκαλυπτήρια μιας νέας εταιρικής σχέσης με το Bloodhound SSC. Το όχημα – ρουκέτα, με το οποίο επιδιώκετε νέο ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά.

 

Στο Λος Άντζελες, λοιπόν, η 4WD F-Type θα εμφανιστεί σε διάφορες εκδόσεις. Kαι αυτό θα γίνει με την συμμετοχή της εταιρίας που κατασκευάζει το Bloodhound SSC και έχει ως στόχο να σπάσει το φράγμα των 1.000 μιλίων την ώρα, (1.609,34 χλμ/ώρα) στην ξηρά.

 

Προς το παρόν, αυτή η εταιρική σχέση έχει να κάνει με τη συμμετοχή της F-Type R AWD για τις δοκιμές των συστημάτων επικοινωνίας που θα χρησιμοποιηθούν σε 12 μήνες για να σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας. Επικοινωνίες και εξοπλισμός έχουν δοκιμαστεί πάνω στην F-Type, την οποία οδηγεί ο Richard Noble, καθώς επίσης και σε ένα  αεροπλάνο που πετάει χαμηλά, κοντά στο έδαφος.

Να σημειωθεί ότι το ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά υπάρχει από το 1997, είναι 1.227,98 χλμ./ώρα και το είχει σημειώσει ο  Andy Green.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα