H Mercedes αποκάλυψε το Concept Coupe SUV, αντίπαλο δέος για την BMW X6

H Mercedes αποκάλυψε το Concept Coupe SUV, αντίπαλο δέος για την BMW X6

H Mercedes- Benz αποκάλυψε επίσημα το Concept Coupe SUV στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου. Πρόκεται για ένα μοντέλο το οποίο αναμένεται να ανταγωνιστεί την BMW X6 .

Η Mercedes -Benz Concept Coupe SUV περιγράφεται ως  ” ένα αισθησιακό κουπέ που έχει στηθεί επάνω σε ένα SUV”. To αυτοκίνητο διαθέτει πολύ χαμηλή οροφή , αφού έχει ύψος μόλις 1,75 μ. και έχει μια επιθετική εμφάνιση που οφείλεται στο πλάτος των δύο μέτρων και στο μήκος των περίπου πέντε μέτρων .

 

Όπως ήταν αναμενόμενο το concept είναι εφοδιασμένο με υπερμεγέθη ζάντες 22 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 305/45 R22 . Το συνολικό σχήμα του αμαξώματος δείχνει πολλά ομοιότητες με την X6 ενώ παράλληλα διάφορες στιλιστικές παρεμβάσεις παραπέμπουν στα Ασημένια Βέλη στην δεκαετία του ’30 και του ’50 .

Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα μόνιμο σύστημα τετρακίνησης 4MATIC που συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων με μετατροπέα ροπής lock-up .

Η ισχύς προέρχεται από έναν V6 twin-turbo κινητήρα 3.0-λίτρων , ισχύος 333 ίππων .

Προς το παρόν, η Mercedes – Benz , αναφέρει Concept Coupe SUV είναι μόνο μια μελέτη. Πάντως το αντίστοιχο μοντέλο παραγωγής θα πρέπει να το περιμένουμε στο τέλος της χρονιάς ή το 2015 .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα