H Volvo Trucks έδωσε τον πλήρη έλεγχο ενός φορτηγού σε μια 4χρονη και να τι έγινε

H Volvo Trucks έδωσε τον πλήρη έλεγχο ενός φορτηγού σε μια 4χρονη και να τι έγινε

Η μικρή Σοφία κάνει test drive στο νέο φορτηγό της Volvo. Άραγε πέρασε το τεστ; (Vid+Pics)

Η Volvo Trucks τολμά να τεστάρει τις αντοχές των οχημάτων της. Στο νέο προωθητικό της βίντεο αφήνει στα χέρια της 4χρονης Σοφί ένα φορτηγό! Φυσικά, μέσω ενός τηλεκατευθυνόμενου, ενός Volvo FMX 8×6.

Το μεγάλο όχημα έγινε εργαλείο στα χέρια της μικρής, καθώς είχε όλα τα συστήματα για να ακολουθεί πιστά ό,τι εντολή του έδινε. Το κοριτσάκι σίγουρα το απόλαυσε, αλλά το φορτηγό σίγουρα όχι, διότι θα ένιωθε πως βασανίζεται χωρίς έλεος…

Το φορτηγό περνάει τα πάνδεινα στα χέρια της μικρής και αποδεικνύεται όντως σκληροτράχηλο. Το φορτηγό υπό τον έλεγχο της μικρής σπινιάρει, τρακάρει και φυσικά ντελαπάρει για να επανέλθει δριμύτερο.

Το νέο φορτηγό της Volvo είναι εφοδιασμένο με το νέο υπερσύγχρονο- σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, «Automatic Traction Control», το οποίο αναβαθμίζει σημαντικά τις δυνατότητες του χωματουργικού ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες –εκτός δρόμου- συνθήκες κίνησης.

Το Volvo FMX είναι σε θέση να ανταποκριθεί και στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης. Και ποιές είναι πιο ακραίες αν όχι από το να βρεθεί στα χεριά ενός παιδιού; αναρωτήθηκε εύλογα η εταιρεία και είπε να το τεστάρει.

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα