Hennessey Venom GT. Με 1.500 ίππους το μοντέλο του 2013

Hennessey Venom GT. Με 1.500 ίππους το μοντέλο του 2013

Για όσους τα 1.200 άλογα του Hennessey Venom GT (μοντέλο 2012) ήταν λίγα, η φίρμα ετοιμάζει για το 2013 το υπεραυτοκίνητό της σε έκδοση με 1.500 ίππους.

Συνήθως, όταν μια αυτοκινητοβιομηχανία εισάγει ένα νέο μοντέλο ανανέωσης χρόνου, ή ακόμα και ένα λίφτινγκ, εάν μια αναβάθμιση ενέργειας περιλαμβάνεται, αυτό δεν μπορεί να περιγραφεί ως «τεράστια». Ωστόσο, είμαστε τώρα με υπερηφάνεια σας παρουσιάζει ένα από τα καλύτερα εξαιρέσεις που έχουμε δει σε μια στιγμή, η Hennessey Venom 2013MY GT.

Το Venom GT, μοντέλο 2012, χρησιμοποιεί έναν twin-turbo κινητήρα με αλουμινένιο. Ο κινητήρας αυτός είναι V8 και η απόδοσή του φθάνει τους 1200 ίππους. Το μοντέλο του 2013 τώρα, εφοδιάζεται με έναν 7.0-λίτρων V8 κινητήρα που αποδίδει όχι λιγότερο από 1.500 ίππους. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο το οποίο προέρχονται από την Ricardo ή ένα νέο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με paddles αλλαγής σχέσεων στο τιμόνι.

Οι νέες προδιαγραφές απόδοσης δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, αλλά αξίζει να σημειώσουμε  ότι το απερχόμενο μοντέλο είχε βάρος  1.220 κιλά, μπορούσε να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 2,2 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα έφθανε τα 440 χλμ/ώρα.

Το νέο μοντέλο έχει επίσης αλλαγές στο αμάξωμα. Πρώτον και κύριον, οι προβολείς της Lotus αντικαταστάθηκαν με αυτές που χρησιμοποιούν μια πρωτότυπη προσέγγιση. Στην πραγματικότητα, ολόκληρο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένου του καπό και της οροφής, καθώς και οι εξωτερικοί καθρέπτες, έχουν επανασχεδιαστεί. Εκτός από αυτό, το αυτοκίνητο νέες πόρτες, ενώ ο οδηγός και ο επιβάτης θα απολαύσουν περισσότερους χώρους στο εσωτερικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα