Hennessey Venom GT. Σε μόλις 3 κομμάτια η παραγωγή του ταχύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο

Hennessey Venom GT. Σε μόλις 3 κομμάτια η παραγωγή του ταχύτερου αυτοκινήτου στον κόσμο

Η Hennessey γιορτάζει την επιτυχία που είχε με το Venom GT το οποίο έπιασε ταχύτητα 435,1 χλμ/ώρα στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι με την παραγωγή τριών αυτοκινήτων με τις ίδιες προδιαγραφές. Κάθε ένα από αυτά τιμάται περίπου 950.000 ευρώ ενώ ήδη έχουν όλα πουληθεί

Το Hennessey Venom GT , το οποίο πρόσφατα πήρε το ρεκόρ ταχύτητα από την Bugatti -έστω και χωρίς την σφραγίδα του Ρεκόρ Γκίνες- , έχει  ένα twin-turbo 7.0-λίτρων V8 κινητήρα με 1244 ίππους.

Η παραγωγή του «Γρηγορότερου αυτοκινήτου στον πλανήτη» θα περιοριστεί σε τρεις μονάδες και όλα θα διαθέτουν κόκκινες, λευκές και μπλε ρίγες . Άλλες αλλαγές δεν φαίνεται να υπάρχουν, αλλά και τα τρία αυτοκίνητα έχουν ήδη πωληθεί για περίπου 950.000 ευρώ το καθένα.

Σε δήλωσή του, ο John Hennessey δήλωσε: «Το Venom GT είναι το supercar της Αμερικής και έσπασε 270 μίλι/ώρα στον ίδιο διάδρομο, όπου προσγειώθηκε το Διαστημικό Λεωφορείο , στο Διαστημικό Κέντρο Κένεντι. Θέλαμε να προσφέρουμε ένα ειδικό χρώμα που ενσωματώνει τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα