Honda Civic Tourer. Με 22.770€ και φουλ πρακτικότητα

Honda Civic Tourer. Με 22.770€ και φουλ πρακτικότητα

Το Civic Tourer μοιράζεται σε μεγάλο βαθμό το ίδιο DNA με το 5θ Civic, υιοθετώντας ένα προηγμένο, αεροδυναμικό αμάξωμα που δημιουργεί μία καθαρή, δυναμική και κομψή εμφάνιση.

Το Civic Tourer κληρονομεί τη σπορ φυσιογνωμία του αναβαθμισμένου 5θ Civic 2014, με νέο μαύρο διακοσμητικό στον εμπρός προφυλακτήρα.

Διατηρεί την κομψή αισθητική της καμπίνας, την ενσωματωμένη λαβή της πίσω πόρτας που συναντάμε στο 5θ Civic, το πιο σκούρο διακοσμητικό θόλου τροχών και τις νέες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε φινίρισμα ασημί και μαύρο.

Παράλληλα με τη δημιουργία ενός μοναδικού προφίλ για το Civic Tourer, η επίτευξη άριστης αεροδυναμικής ήταν προτεραιότητα για την ομάδα εξέλιξης. Η αεροδυναμική απόδοση βρέθηκε στο επίκεντρο της σχεδίασης του 5θυρου Civic, και οι μηχανικοί του Civic Tourer τη βελτίωσαν περαιτέρω μειώνοντας την αεροδυναμική αντίσταση μέσω μοναδικών σχεδιαστικών χαρακτηριστικών όπως η πίσω αεροτομή και τα πλαϊνά σπόιλερ. Αποτέλεσμα, οι εκπομπές CO2 του Tourer περιορίζονται τώρα στα 99g/km*.

Κορυφαία ευρυχωρία εσωτερικού

Πίσω από την προηγμένη και σπορ εξωτερική σχεδίαση του Civic Tourer κρύβεται μία ευελιξία που προσφέρει ευφυή λειτουργικότητα και απαράμιλλη πρακτικότητα.

Παρά το ότι είναι μόλις 235mm μακρύτερο από το 5θ Civic, διεκδικώντας τον τίτλο του πιο συμπαγούς Wagon στην κατηγορία C, το Civic Tourer διαθέτει κορυφαίο χώρο αποσκευών. Με τα πίσω καθίσματα σε όρθια θέση προσφέρει 624 L μέχρι την εταζέρα, ενώ χωράει μέχρι τρεις μεγάλες βαλίτσες  κάτω από αυτήν. Εναλλακτικά, με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα, προσφέρει 1668 L μέχρι την επένδυση οροφής.  

Το φαρδύ και χαμηλωμένο εξωτερικό κρύβει ένα από τα πιο ευρύχωρα εσωτερικά μοντέλου της κατηγορίας C, προσφέροντας 1431mm χώρο για τους ώμους μεταξύ οδηγού και συνοδηγού και 795mm μεταξύ οδηγού και πίσω καθισμάτων. Το ύψος και το πλάτος του Civic Tourer είναι ίδια με του 5θ Civic, αν και η ελαφρώς υπερυψωμένη οροφή του Civic Tourer μεταφράζεται σε περισσότερο χώρο για το κεφάλι των πίσω επιβατών.

Αποδοτικά κινητήρια σύνολα

Κάτω από το καπό του Civic Tourer χτυπά η καρδιά του νέου 1.6 i-DTEC diesel ή του βενζινοκινητήρα 1.8 i-VTEC.

Ο ελαφρύτερος 1.6 i-DTEC στην κατηγορία

Ο νέος 1.6 i-DTEC diesel είναι ο πρώτος της επόμενης γενιάς της σειράς Earth Dreams Technology της Honda που παρουσιάζεται στην Ευρώπη. Η φιλοσοφία της Earth Dreams Technology προσφέρει μία εντυπωσιακή ισορροπία μεταξύ οικονομίας καυσίμου και οδηγικών επιδόσεων, κάτι που επιτυγχάνεται στο Civic Tourer. Ο ελαφρύτερος κινητήρας στην κατηγορία του, αποδίδει ροπή 300 Nm με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα από 99g/km*.

Δοκιμασμένος κινητήρας 1.8 i-VTEC

Το Civic Tourer θα προσφέρεται επίσης με τον κινητήρα 1.8 i-VTEC της Honda με χειροκίνητο μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο, με εκπομπές CO2 από 148g* / km. Ο 1.8 i-VTEC είναι χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της τεχνολογίας VTEC με τα προηγμένα συστήματα διαχείρισης κινητήρων της Honda.

Οι τιμές για το Civic Tourer 1.6 i-DTEC διαμορφώνονται σε 24.200 € , με απόσυρση 22.770 € ενώ για το 1.8 i-VTEC είναι στα 26.950 €, με απόσυρση 25.520 €.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα