Honda NSX. Tώρα η παραγγελία το 2015 η παραλαβή του supercar

Honda NSX. Tώρα η παραγγελία το 2015 η παραλαβή του supercar

Η ζήτηση για το NSX είναι -όπως δείχνουν τα πράγματα μεγάλη- και η Honda αποφάσισε να ανοίξει λίστα προπαραγγελιών για το supecar που ετοιμάζει. Όσοι ενδιαφέρονται καταθέτουν σήμερα 5.000 λίρες Αγγλίας για το αυτοκίνητο που θα τους παραδοθεί όχι νωρίτερα από το 2015!

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα supercars είναι χωρίς αμφιβολία το Honda NSX (ή Acura NSX, ανάλογα με την αγορά). Αν και κατά καιρούς ακούγονταν πολλά, εν τούτοις όταν κυκλοφόρησε στις διάφορες διεθνείς Εκθέσεις το concept car, τότε ήταν που ο κόσμος πείσθηκε ότι πραγματικά η γιαπωνέζικη φίρμα θα προχωρήσει στην παραγωγή του.

Φαίνεται όμως, ότι ο κόσμος είναι πολύ εντυπωσιασμένος από το NSX και αυτό συνάγεται από το γεγονός ότι η Honda έχει μια άνευ προηγουμένου ζήτηση για το supercar.

Αυτό έκανε η εταιρεία να ανοίξει λίστα προπαραγγελιών σε τράπεζα για το NSX. Κάθε πελάτης θα πρέπει να καταθέσει συνολικά 5,000 λίρες Αγγλίας (5.853 ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία) έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία να είναι από τους πρώτους που θα παραλάβουν το NSX. Κάτι πάντως το οποίο δεν προβλέπεται να γίνει πριν το 2015, δυστυχώς.

Η Honda έχει ήδη λάβει συνολικά 25 καταθέσεις του αντιτίμου για την προπαραγγελία για το NSX, οπότε ίσως να επανεξετάσει την απόφασή του να προσφέρει το NSX ως μια περιορισμένη έκδοση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα