Honda: Τα νέα μοντέλα του 2020

Honda: Τα νέα μοντέλα του 2020
Honda Jazz Exterior Honda Jazz Exterior

Τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων Honda που έρχονται το 2020

Νέο Honda Jazz

Tο ολοκαίνουργιο Jazz θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό Honda που θα φέρει το νέο σήμα «e:HEV». Διατηρεί την φιλοσοφία αμαξώματος «ενός όγκου», έχοντας μισή σε πάχος κολόνα Α για καλύτερη ορατότητα, μεγάλο χώρο στην καμπίνα, χάρη στην έξυπνη τοποθέτηση των εξαρτημάτων του υβριδικού συστήματος κίνησης, καθώς και τα ευέλικτα πίσω καθίσματα Magic Seats, που ανασηκώνονται και αναδιπλώνονται. Παράλληλα, έχει βελτιωθεί η στρεπτική ακαμψία και εν γένει η δομή του αμαξώματος. Θα διατίθεται -για πρώτη φορά στην Ευρώπη- μόνο με ένα προηγμένο υβριδικό σύστημα δύο ηλεκτροκινητήρων που συνδυάζεται με κινητήρα βενζίνης, προσφέροντας εξαιρετικό μίγμα ισχυρών επιδόσεων και εντυπωσιακά χαμηλής κατανάλωσης. Σε εξοπλισμό θα φέρει προηγμένη διαισθητική τεχνολογία infotainment με ενσωματωμένη συνδεσιμότητα και WiFi hotspot καθώς και πλήρη γκάμα προηγμένων χαρακτηριστικών ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού, τεχνολογίας Honda Sensing: Collision Mitigation Brake System (CMBS) με νυχτερινή λειτουργία για την ανίχνευση πεζών και δικυκλιστών, Adaptive Cruise Control (ACC) που ακολουθεί την κυκλοφορία με χαμηλές ταχύτητες κ.ά. Θα είναι διαθέσιμο και σε έκδοση Crosstar, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος, διαφορετική μάσκα, περιμετρικά προστατευτικά και ενσωματωμένες ράγες οροφής.

Honda e

MASS PRODUCTION HONDA E REVEALED AND SET TO DEBUT AT FRANKFURT MASS PRODUCTION HONDA E REVEALED AND SET TO DEBUT AT FRANKFURT

Το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα μαζικής παραγωγής της Honda, η οποία θα ηλεκτροδοτήσει το 100% των ευρωπαϊκών πωλήσεων αυτοκινήτων μέχρι το 2023. Σχεδιαστικά λιτό και χρηστικό, προκειμένου το Honda e να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου αστικού τρόπου ζωής μέσα από άψογα ενσωματωμένες συνδεδεμένες τεχνολογίες και εξαιρετική δυναμική οδήγησης. Αυτό που ξεχωρίζει είναι η αντικατάσταση των παραδοσιακών πλαϊνών καθρεπτών με σύστημα καμερών, παρέχοντας «ζωντανές» εικόνες σε δύο οθόνες των 6 ιντσών μέσα στο όχημα. Στο εσωτερικό, «μπαμ» κάνει το ψηφιακό ταμπλό, σε μια μοντέρνα καμπίνα επιβατών με σύγχρονα υλικά. Το Honda e είναι εξοπλισμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής ισχύος που διατίθεται με δύο εξόδους ισχύος 100 kW (136 hp) ή 113 kW (154 hp), και εντυπωσιακή ροπή 315 Nm. Η μπαταρία 35,5 kWh είναι μία από τις πιο συμπαγείς στην κλάση της, προσφέροντας αυτονομία κίνησης για 220 χλμ., ιδανική για καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Με γρήγορη φόρτιση, το 80% επιτυγχάνεται σε 30 λεπτά. Προσθιοκίνητο, με επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε περίπου 8 δευτερόλεπτα. Διαθέτει και ψηφιακό κλειδί, για να κλειδώνεται και να ξεκλειδώνεται μέσω εφαρμογής από το smartphone.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα