Η Ford πάει στο Μιλάνο με το S MAX Vignale Concept

Η Ford πάει στο Μιλάνο με το S MAX Vignale Concept

Η Ford παρουσιάζει το S MAX Vignale Concept στο Μιλάνο. Ένα μοντέλο εμπνευσμένο από τις τάσεις στο χώρο του επίπλου και της μόδας, το S-MAX Vignale Concept διαθέτει χαρακτηριστικές ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, λεπτομέρειες σε σκούρο χρώμιο, μάσκα Vignale, καπιτονέ, premium δερμάτινα καθίσματα και την αποκλειστική εξωτερική απόχρωση “Milano Grigio”

Το νέο S-MAX Vignale Concept διαθέτει αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών Vignale με λεπτομέρειες και φινίρισμα υψηλής ποιότητας, πολυεδρικά ένθετα και χρωμιωμένα καλύμματα καθρεπτών, μία χαρακτηριστική, εξαγωνική σχεδίαση μάσκας Vignale και μοναδική απόχρωση ‘Milano Grigio’.

Το S-MAX concept προσφέρει επίσης αποκλειστικά καθίσματα σε καπιτονέ σχεδίαση με ανάγλυφο το όνομα Vignale και υψηλής ποιότητας, μαλακό δέρμα που αναδεικνύεται από λεπτομέρειες αλουμινίου μέσα στην ύφανση.

 

Ενδιαφέρουσες τεχνολογίες είναι οι προηγμένες επικοινωνίες αυτοκινήτου με αυτοκίνητο (car-to-car), οι βάσεις tablet για τα καθίσματα τις δεύτερης σειράς και μία ευφυής, ευέλικτη φιλοσοφία καθισμάτων με λεπτή σχεδίαση.

Το S-MAX Vignale Concept λανσάρει μία νέα άποψη του εντυπωσιακού, λείου εξωτερικού, του χαρακτηριστικού προφίλ και του δυναμικού τόξου οροφής του S-MAX.

Η νέα Vignale σε ιριδίζουσα, πολυτελή απόχρωση, ‘Milano Grigio’ είναι άμεσα επηρεασμένη από έπιπλα και εκθέματα του Salone del Mobile. Η έμφαση στο χρώμα είναι έκδηλη σε όλο το όχημα με λεπτομέρειες Dark Rose Grey στις εξαγωγές, τα εξαγωνικά πλαίσια των αεραγωγών, και τη κάτω μετωπική επιφάνεια.

Η ‘τεχνική’ αισθητική της μάσκας με την εξαγωνική σχεδίαση πρωτοεμφανίστηκε στο Mondeo Vignale Concept και τώρα πάλι στο S-MAX Vignale Concept. Η μάσκα υιοθετεί πιο σκούρο, ματ μεταλλικό φινίρισμα με πλαίσιο από γυαλισμένο αλουμίνιο.

 

Το ανοιχτόχρωμο εξωτερικό συνδυάζεται με ένα σκουρότερο εσωτερικό ‘σχήμα’ που είναι εμπνευσμένο εν μέρει από τις τάσεις στην ανδρική μόδα. Περαιτέρω χρώματα και σχέδια είναι εμπνευσμένα από διάφορα έπιπλα – όπως καναπέδες υψηλής ποιότητας – με κομψές, μοντέρνες γραμμές και δέρματα σε ιριδίζουσες αποχρώσεις με χειροποίητες ραφές.

Το δέρμα εκτείνεται από τον ταμπλό και τον πίνακα οργάνων, περνά την κρυστάλλινη οροφή και συνεχίζει μέχρι το χώρο αποσκευών σε μία απόχρωση, που συνθέτει μία lounge ατμόσφαιρα.

Τα καθίσματα υιοθετούν μία νέα έκδοση της καπιτονέ σχεδίασης που είδαμε για πρώτη φορά στο Mondeo Vignale Concept. Τα εμπρός και τα εξωτερικά πίσω καθίσματα  έχουν καπιτονέ εξαγωνική σχεδίαση με μπορντούρα τετράγωνου καπιτονέ που συνεχίζεται στο μεσαίο πίσω κάθισμα και το εμπρός υποβραχιόνιο. Ραφές ίδιου χρώματος με σκούρα κόκκινη κλωστή τονίζουν τις έδρες των καθισμάτων και συμπληρώνονται από πιο ανοιχτόχρωμες κλωστές περιμετρικά. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα