Η Land Rover αποκαλύπτει το Discovery Vision Concept στη Νέα Υόρκη

Η Land Rover αποκαλύπτει το Discovery Vision Concept στη Νέα Υόρκη

Με κάμερες που προβάλουν εικόνες σε ένα διάφανο καπό (Transparrent Bonnet) η Land Rover, δίνει λύση σε προβλήματα των οδηγών off-road οχημάτων, επιτρέποντας τους να βλέπουν τι συμβαίνει κάτω και εμπρός από το αυτοκίνητο τους

Ακόμα και για τους πιο έμπειρους της off-road οδήγησης, υπάρχουν στιγμές που το όχημα κατεβαίνει μια απότομη πλαγιά και δεν μπορούν να έχουν εικόνα για τα όσα συμβαίνουν παρά τις σπουδαίες δεξιότητές τους.

Όταν βρίσκεσαι στην κορυφή του λόφουχωρίς να γνωρίζεις τι υπάρχει στην άλλη πλευρά , αυτό το γεγονός σε κάνει νευρικό για κάποιες στιγμές επειδή έχει να αντιμετωπίσεις το άγνωστο. Η Land Rover έχει ως στόχο να το αλλάξει αυτό με μια νέα τεχνολογία που δίνει στον οδηγό τα μάτια… Superman αφού μπορεί να βλέπει το έδαφος κάτω από το όχημά του (π.χ. λακούβες, ομαλότητα οδοστρώματος, κρυφά εμπόδια, θέση τροχών).

Οι κάμερες που είναι τοποθετημένες εμπρός και κάτω από το αυτοκίνητο προβάλουν στο διάφανο καπό μοια σειρά από πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν κάτω από το αυτοκίνητο επιτρέποντας έτσι στον οδηγό να κινηθεί με ασφάλεια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα