Η MAPFRE WARRANTY μπαίνει στην πίστα με την αγωνιστική ομάδα της Kosmocar- EKO Ducati

Η MAPFRE WARRANTY μπαίνει στην πίστα με την αγωνιστική ομάδα της Kosmocar- EKO Ducati

H MAPFRE WARRANTY, ο κλάδος προϊόντων εγγύησης της MAPFRE ASISTENCIA S.A., μπαίνει στην πίστα ως χορηγός στην αγωνιστική ομάδα της Kosmocar-Eko Ducati η οποία συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών και σε σειρά εκδηλώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Pics)

Συνεχίζοντας την πολυετή παράδοση του μητρικού Ομίλου MAPFRE στη χορηγική υποστήριξη του μοτοσικλετιστικού αθλητισμού σε διεθνές επίπεδο, όπως το MotoGP, η MAPFRE WARRANTY στηρίζει την προσπάθεια ενός ανερχόμενου Έλληνα οδηγού, του 18χρονου Γιώργου Παπασταύρου, και μιας ομάδας Ελλήνων μηχανικών να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους όχι μόνο στον υψηλότερο εγχώριο επίπεδο αλλά και σε διεθνείς αγώνες Ταχύτητας.

Η ελληνική ομάδα με την παρουσία και της MAPFRE WARRANTY πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στον εναρκτήριο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών στην Τρίπολη στις 27-28 Απριλίου όπου ο Γιώργος Παπασταύρου με την αγωνιστική έκδοση 1199SSTK της Ducati «Panigale» έκλεψε την παράσταση κερδίζοντας την 3η θέση στον πρώτο του μόλις αγώνα στη μεγάλη κατηγορία.

Σχετικά με τη MAPFRE ASISTENCIA

Η MAPFRE ASISTENCIA, αποτελεί μέλος της MAPFRE SA., ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς & χρηματοοικονομικούς ομίλους στον κόσμο με άμεση παρουσία σε 43 χώρες, 195.000.000 δικαιούχους και 200.000 σημεία εξυπηρέτησης παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα η MAPFRE ASISTENCIA ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1994 με την ίδρυση της EUROSOS ASSISTANCE και με εφαλτήριο ανάπτυξης την Οδική Βοήθεια και τη Φροντίδα Ατυχήματος. Το 1997 ιδρύθηκε το ασφαλιστικό υποκατάστημα της MAPFRE ASISTENCIA στην Αθήνα που σήμερα παρέχει υπηρεσίες ασφάλισης και βοηθείας σε περισσότερους από 1.650.000 δικαιούχους. Η εταιρεία αναπτύσσει συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρείες, τράπεζες, αυτοκινητοβιομηχανίες ενώ επεκτείνει και τις δραστηριότητες της στη λιανική αγορά.

Η MAPFRE WARRANTY, ο κλάδος εγγύησης της MAPFRE ASISTENCIA, έχει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στα προγράμματα εγγύησης αυτοκινήτου προσφέροντας πρωτοποριακά προϊόντα που απολαμβάνουν χιλιάδες οδηγοί σε όλη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα έχει αναπτύξει εξειδικευμένα προγράμματα εγγύησης για επίσημες αντιπροσωπείες κατασκευαστών όπως η VW-Audi, η Suzuki, η Mercedes Benz & Smart (EKKA), Piaggio,  PGA S.A. (Renault Dacia), η Volvo, η Ford, η Skoda και η Yamaha.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα