Η Mitsubishi αποκαλύπτει τα όπλα της στο Σαλόνι του Τόκιο

Η Mitsubishi αποκαλύπτει τα όπλα της στο Σαλόνι του Τόκιο

Τρία νέα concept cars πρόκειται να παρουσιάσει η Mitsubishi στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Τα τρία αυτά μοντέλα δείχνουν την έφεση της φίρμας στα αυτοκίνητα SUV και MPV καθώς επίσης και στην τεχνολογία αιχμής που αναπτύσσει στον τομέα των υβριδικών

Μετά από ένα teaser που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο , η Mitsubishi αποκάλυψε σήμερα τα τρία concept car που έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει αργότερα αυτό το μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο .

Το GC – PHEV (Grand Cruiser ) αντιπροσωπεύει το όραμα της Mitsubishi για μια για την επόμενη γενιά ενός μεγάλου SUV το οποίο θα διαθέτει μόνιμη κίνηση στους τέσσερις τροχούς. Το όχημα υιοθετεί ένα σύστημα plug -in υβριδικής διάταξης με ένα υπερτροφοδοτούμενο V6 3.0 – λίτρων κινητήρα που συνεργάζεται μαζί με ένα ηλεκτρικό κινητήρα υψηλής απόδοσης, ένα 8 – τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μια μπαταρία υψηλής χωρητικότητας .

Το XR – PHEV ( Cross Runner ) αποτελεί μια πρώτη σκέψη για ένα μελλοντικό compact SUV. Τροφοδοτείται από έναν μικρού κυβισμού υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα ψεκασμού 1.1 – λίτρων υψηλής απόδοσης κινητήρα σε συνδυασμό με ένα υψηλής χωρητικότητας ηλεκτρικό κινητήρα .

Τέλος , το Concept AR (Active Runabout ) είναι ένα επόμενης γενιάς compact MPV που προσφέρει την ευελιξία ενός SUV και την ευρύχωρη καμπίνα ενός MPV . Χρησιμοποιεί το ίδιο υβριδικό σύστημα κίνησης με το XR – PHEV .

Και τα τρία concept είναι εξοπλισμένα με τις τελευταίες τεχνολογίες της Mitsubishi , όπως το e- Assist τεχνολογία ενεργητικής ασφάλειας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα