Η νέα εποχή της BMW με την Σειρά 4 Cabrio

Η νέα εποχή της BMW με την Σειρά 4 Cabrio

Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio προαναγγέλλει μία νέα εποχή στην κατηγορία των premium μεσαίων ανοιχτών αυτοκινήτων BMW.

Η σχεδιαστική γλώσσα  που λανσάρισε η νέα BMW Σειρά 4 Coupe γίνεται ακόμα πιο εμφανής στο δεύτερο μοντέλο της οικογένειας, που προάγει την εμφάνιση της BMW Σειράς 4 Cabrio και θέτει νέα πρότυπα δυναμικής συμπεριφοράς, κομψότητας και εξαιρετικής οδηγικής απόλαυσης – με την οροφή ανοιχτή ή κλειστή.

Πέρα από τη δική της χαρακτηριστική σχεδίαση, η BMW Σειρά 4 Cabrio ξεχωρίζει από τα αντίστοιχα μοντέλα της BMW Σειράς 3 μέσα από κάποια ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η νέα BMW Σειρά 4 Cabrio είναι αισθητά μεγαλύτερη σε πλάτος, μετατρόχιο και μεταξόνιο από την BMW Σειρά 3 Cabrio.

Η άριστη ισορροπία αναλογιών και οι χαρακτηριστικές ρέουσες γραμμές προκύπτουν από τους γνώριμους, κοντούς εμπρός και πίσω προβόλους  BMW, το επιμηκυμένο καπό και την καμπίνα επιβατών που είναι τραβηγμένη προς τα πίσω. Τα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά BMW μπροστά – όπως η μάσκα, οι δίδυμοι στρογγυλοί προβολείς και οι μεγάλοι αεραγωγοί στην εμπρός ποδιά – επιβεβαιώνουν τους οικογενειακούς δεσμούς αυτού του Cabrio με την BMW Σειρά 3.

Το εσωτερικό της BMW Σειράς 4 Cabrio αντιπροσωπεύει ένα ελκυστικό μίγμα σπορ γοητείας, κομψότητας και αποκλειστικότητας. Όλα τα χειριστήρια είναι εργονομικά διατεταγμένα γύρω από τον οδηγό παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

Επιπλέον του στάνταρ μοντέλου, διατίθενται τρεις ειδικά εξοπλισμένες εκδόσεις και ένα πακέτο M Sport. Με τις εκδόσεις Sport Line, Modern Line και Luxury Line, οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύουν το νέο τους Cabrio με ειδικές εσωτερικές και εξωτερικές πινελιές. Τα ποιοτικά υλικά και η σχολαστική ποιότητα κατασκευής υπογραμμίζουν το premium περιβάλλον της BMW Σειράς 4 Cabrio.

Δύο βενζινοκινητήρες και ένας diesel διατίθενται με το λανσάρισμα.

Στο λανσάρισμά της, η BMW Σειρά 4 Cabrio θα διατίθενται με έναν εξακύλινδρο σε σειρά βενζινοκινητήρα (BMW 435i Cabrio), ένα τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα (BMW 428i Cabrio) και ένα τετρακύλινδρο diesel (BMW 420d Cabrio). Αυτοί οι κινητήρες καλύπτουν το φάσμα επιδόσεων από  135 kW/184 hp μέχρι 225 kW/306 hp και υιοθετούν την τελευταία τεχνολογία BMW TwinPower Turbo. Οι προηγμένες μονάδες χαρίζουν στην BMW Σειρά 4 Cabrio εξαιρετική επιτάχυνση και ελαστικότητα, μειώνοντας έξυπνα την κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με το πρότυπο EU6.

Εξατάχυτο μηχανικό ή οκτατάχυτο Sports αυτόματο κιβώτιο.

Η ισχύς των κινητήρων αποστέλλεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός εξατάχυτου μηχανικού κιβωτίου στάνταρ.

Η BMW προσφέρει επίσης όλες τις εκδόσεις των κινητήρων με ένα προαιρετικό, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο Sports που επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει σχέσεις με το χέρι μέσω των χειριστηρίων (paddles) του τιμονιού. Και τα δύο κιβώτια εφοδιάζονται στάνταρ με τη λειτουργία Auto Start Stop.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα