Η Opel ετοιμάζει το καυτό Astra OPC EXTREME με 300 άλογα

Η Opel ετοιμάζει το καυτό Astra OPC EXTREME με 300 άλογα

Η πιο ακραία εκδοχή του Opel Astra OPC με την ονομασία EXTREME αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το OPC EXTREME βασίζεται στην περσινή αγωνιστική έκδοση του αυτοκινήτου της Opel.

Μερικά χρόνια πριν , η Opel παρουσίασε το Corsa OPC Nurburgring , μια εντυπωσιακή έκδοση του καυτού μικρού μοντέλου της που είχε αναπτυχθεί ειδικά για την θρυλική Πράσινη Κόλαση .

Τώρα, η Opel ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πιο δυνατή έκδοση του Astra, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το επερχόμενο καυτό Astra OPC όμως, δεν θα ονομάζεται “Nurburgring” , αλλά EXTREME .

Μια πρώτη ματιά του μοντέλου μας δίνει την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με τα αγωνιστικά γονίδια θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό.

Το OPC EXTREME βασίζεται στο περσινό αγωνιστικό αυτοκίνητο και διαθέτει μια γιγαντιαία πίσω αεροτομή και δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος.

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα σε ό,τι αφορά την ιπποδύναμη, όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι στα 300 ΄λογα ενώ το εσωτερικό θα διαθέτει κανονικό roll cage. Για να κρατηθεί σε λογικά επίπεδα το βάρος του εν λόγω Astra, πολλά κομμάτια του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα