Η Seat θα γιορτάσει στο Παρίσι τα 5 εκάτ. Ibiza

Η Seat θα γιορτάσει στο Παρίσι τα 5 εκάτ. Ibiza
Caption-Miltos CREDITS-Miltos

Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη του παρουσίαση, η Seat ετοιμάζεται να γιορτάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι την 30η επέτειο του πιο αντιπροσωπευτικού μοντέλου της, του Ibiza, η παραγωγή του οποίου έφτασε τα 5.000.000.

Την 30η επέτειο του Ibiza, που συμπίπτει με τα 5.000.000 αυτοκίνητα από το συγκεκριμένο μοντέλο που κατασκευάσθηκαν στο εργοστάσιο της SEAT στο Martorell , θα γιορτάσει στο Παρίσι η ισπανική φίρμα.

Το Παρίσι ήταν η πόλη όπου παρουσιάστηκε το SEAT Ibiza για πρώτη φορά πριν από τρεις δεκαετίες, το πρώτο 100% μοντέλο της SEAT.

Συγχρόνως, αύριο, στην πόλη του Φωτός, θα κάνει πρεμιέρα και το ολοκαίνουργιο Leon X-PERIENCE, το νέο estate αυτοκίνητο της μάρκας με μόνιμη τετρακίνηση.

Οι εργαζόμενοι στην γραμμή παραγωγής του μοντέλου γιόρτασαν το σημαντικό γεγονός των 5 εκατομμυρίων Ibiza, μαζί με τον Πρόεδρο της SEAT Jürgen Stackmann και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρίας.

Τριάντα χρονιά μετά το λανσάρισμά του, το SEAT Ibiza έχει γίνει το καλύτερο σε πωλήσεις και το πιο εξαγώγιμο μοντέλο της μάρκας. Το 70% από τα 5 εκατομμύρια SEAT Ibiza (περίπου 3,5 εκατομμύρια) έχουν πουληθεί εκτός Ισπανίας και σε περισσότερες  από 75 χώρες στις οποίες η ισπανική μάρκα έχει παρουσία. Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πορτογαλία και Μεξικό έχουν αναδειχθεί ως τις πιο σημαντικές αγορές για το best-seller μοντέλο στην ιστορία του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα