Η σέξι Susie Wolff θα οδηγήσει τη Williams F1 στα γκραν πρι Αγγλίας και Γερμανίας.

Η σέξι Susie Wolff θα οδηγήσει τη Williams F1 στα γκραν πρι Αγγλίας και Γερμανίας.

Η Susie Wolff θα είναι η πρώτη γυναίκα πιλότος της F1, μετά το 1992, που θα λάβει μέρος με την Williams στα δοκιμαστικά για τα γκραν πρι της Αγγλίας στην πίστα του Σιλβερστόουν και της Γερμανίας.

Η Βρετανίδα οδηγός αγώνων Susie Wolff δίνει …τέλος σε μια αναομή δύο και πλέον δεκαετιών, προκειμένου να δούμε μια γυναίκα οδηγό να αγωνίζεται με ένα μονοθέσιο της φόρμουλα 1.

 

Η 31 χρονών οδηγός θα συμμετάσχει με το μονοθέσιο της Williams στα δοκιμαστικά για το αγγλικό και το γερμανικό γκραν πρι.

“Είμαι ευγνώμων για τη στήριξη και την πίστη που δείχνει σε εμένα η Williams και το 2014 θα είναι ένα πολύ σημαντικό ορόσημο στην καριέρα μου “, είπε η Wolff , η οποία κατάγεται από τη Σκωτία και είναι παντρεμένη με τον επικεφαλής της Mercedes Toto Wolff .

 

“Οι ευθύνες μου μέσα στην ομάδα έχουν αυξηθεί σταθερά -συνέχισε η Wolff- όπως έχω αποδείξει, με αποκορύφωμα να δοκιμάσω το μονοθέσιο στο Σιλβερστόουν και να κάνω δοκιμές στην ευθεία την περασμένη σεζόν. Η συμμετοχή σε δύο FP1, μαζί με τη μία ημέρα δοκιμών θα είναι ένα μεγάλο βήμα και ανυπομονώ για την ευκαιρία να καθίσω πίσω από τιμόνι τής FW36 σε κάποιο Σαββατοκύριακο. Είναι μια πρόκληση που θ’ απολαύσω και θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα”.

 

H τελευταία γυναίκα οδηγός που βρέθηκε σε αγώνα F1, ήταν το 1992 η τότε σύντροφος του Νίκι Λάουντα, η Τζιοβάνα Αμάτι  Η Ιταλίδα προσπάθησε ανεπιτυχώς να καταταγεί σε 3 GP σε Ν.Αφρική, Μεξικό και Βραζιλία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα