Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το επόμενο θηριώδες SUV της Mercedes

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το επόμενο θηριώδες SUV της Mercedes

Μετά την Land Rover που αποσύρει το παλιό Defender για να το αντικαταστήσει με ένα καινούργιο μοντέλο, όλα δείχνουν πως έρχεται η σειρά της Mercedes να σκεφτεί την ανανέωση της G-Class.

To Defender, αλλά και το G-Class, είναι δύο αυτοκίνητα που κατά την τελευταία δεκαετία, αν όχι και περισσότερο, προορίζονται ως επί το πλείστον για πλούσιους σείχηδες.

 

Το G-Wagen είναι μία πολυτελής λιμουζίνα, πάντα όμως θα παραμένει ένα όχημα που βασίζεται σε μια σκληροτράχηλη στρατιωτική μηχανή.

Οι άνθρωποι που δεν είναι φαν των αλλαγών, θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι το παρουσιαστικό του είναι σχεδόν ίδιο με παλιά, ενώ η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Merc.

Όταν θα έρθει ο καιρός ν’ αντικατασταθεί η G, τότε θα δυσκολευτούν πολύ στην Mercedes να σχεδιάσουν τον διάδοχό του. Κατά καιρούς στο διαδίκτυο έχουν παρουσιαστεί διάφορα σχέδια τα οποία μένουν πιστά στο παλιό μοντέλο παρ’ όλα αυτά όμως προσθέτουν κάποια, λίγα μοντέρνα, στοιχεία. Όπως το συγκεκριμένο στη φωτογραφία είναι μία προσπάθεια της Ares Design. Δεν ξεφεύγει από τον κανόνα. Δηλαδή λίγα φουτουριστικά στοιχεία πάνω σε το παλιό πετυχημένο μοντέλο.

Νομίζουμε ότι αυτό το σχέδιο είναι πάρα πολύ κοντά σ’αυτό που θα μοιάζει  το νέο G-Wagen.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα