Koeru. Η αποκαλυπτική …υπέρβαση της Mazda

Koeru. Η αποκαλυπτική …υπέρβαση της Mazda

Μια εικόνα, έστω και αν αφήνει τα περισσότερα στην φαντασία, είναι αρκετή για να αναδείξει το ωραίο και να καταδείξει τις μελλοντικές σχεδιαστικές τάσεις της Mazda.

Πριν λίγες ώρες η Mazda έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα από το νέο πρωτότυπο crossover Koeru, που θα κάνει το ντεμπούτο τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η λέξη “Koeru”, που σημαίνει “υπέρβαση” στα ιαπωνικά, κάθε άλλο παρά τυχαία επιλέχθηκε από την Mazda για το συγκεκριμένο πρωτότυπο, το οποίο αποτελεί τον προάγγελο του μοντέλου παραγωγής CX-4.

Με αυτό το πρωτότυπο, η ιαπωνική φίρμα ουσιαστικά εξελίσσει την σχεδιαστική γλώσσα Kodo που είχε υιοθετήσει και η οποία περιλαμβάνει στοιχεία όπως η χαμηλή οροφή, το επιθετικό εμπρός μέρος και τους τυπικά υπερμεγέθης τροχούς. Το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει πολύ κοντό πίσω πρόβολο ενώ διαθέτει λεπτούς εξωτερικούς καθρέπτες και αεροτομή οροφής στο πίσω μέρος.

Φαίνεται ότι η Mazda θέλει να μεταπηδήσει στη δημοφιλή κατηγορία των crossover coupe για να ανταγωνιστεί μοντέλα της κατηγορίας, όπως η BMW X4 και η Mercedes-Benz GLC Coupe.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα