Lamborghini Pregunta. Μία και μοναδική δική σας με 1,6 εκάτ. ευρώ

Lamborghini Pregunta. Μία και μοναδική δική σας με 1,6 εκάτ. ευρώ
Η Lamborghini Pregunta concept παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1998

Αν κάποιος θέλει να αγοράσει ένα μοναδικό supercar και ορισμένα όπως τα Pagani, Koenigsegg and Bugatti του μοιάζουν ...πολυφορεμένα, τότε δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στην Lamborghini Pregunta

Η Lamborghini Pregunta concept παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1998 και είναι το τελευταίο πρωτότυπο που έδειξε στο κοινό η φίρμα πριν περάσει στον έλεγχο της Audi.

Η Pregunta (στα ισπανικά σημαίνει ερώτηση) έκανε πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 1998 και στις αρχές της επόμενης άνοιξης (1999) ήταν στην Έκθεση της Γενεύης.

Το αυτοκίνητο φαίνεται να έχει επηρεαστεί σχεδιαστικά από τα μαχητικά αεροσκάφη του 1960 και αν κάποιος  από το παρατηρεί για αρκετή ώρα θα αρχίσει να βλέπει  ένα τζετ Harrier. Το αμάξωμα του αυτοκινήτου έχει βαφτεί με την ειδική μπογιά  stealth της Dassault, η οποία χρησιμοποιείται επίσης για το μαχητικό τζετ Dassault Rafale.

Υπάρχουν όμως και πολλά ακόμη πρωτοποριακά στοιχεία για ένα αυτοκίνητο του 1998. Όπως, ένα ψηφιακό ταμπλό οργάνων, κάμερα οπισθοπορείας, GPS κλπ.

Το αυτοκίνητο είχε εξελιχθεί με βάση το Diablo, διαθέτει κινητήρα V12  530 ίππων που του δίνει τελική ταχύτητα 333 χλμ./ώρα.

Το αυτοκίνητο που διαφημίζεται για πώληση στην ιστοσελίδα  classicdriver.com, είναι roadster (η σκληρή οροφή αφαιρείται) διατίθεται στην τιμή των  1,6 εκάτ  ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα