Λεφτά υπάρχουν. Με 25.000€ μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους στο Λονδίνο!

Λεφτά υπάρχουν. Με 25.000€ μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους στο Λονδίνο!

Το ό,τι το ...φυσάνε το χρήμα, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όμως, το πως το σπαταλούν, είναι που προκαλεί απορίες. Διαβάστε τι κάνουν όταν θέλουν να πάνε διακοπές στο Λονδίνο

Το γεγονός πως τα αυτοκίνητα -τι αυτοκίνητα δηλαδή , για supercar μιλάμε- με αραβικές πινακίδες πληθαίνουν τον τελευταίο καιρό στο κέντρο του Λονδίνου, είναι κάτι που προκαλεί απορίες.

© SWNS.COM

 

Μέχρι, που πριν λίγες ημέρες, στο Dubai Airshow η Qatar Airways, σε συνεργασία με τη Mercedes-Benz AMG ,έδειξε τις δυνατότητες του χώρου φόρτωσης ενός αεροπλάνου Airbus A330-200F.

Σιγά – σιγά λοιπόν οι απορίες άρχισαν να λύνονται. Με αυτό τον τρόπο μεταφέρουν οι πλούσιοι Άραβες τα αυτοκίνητά τους στην βρετανική πρωτεύουσα και στη συνέχεια να τα επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Μάλιστα, για να το κάνουν αυτό, πληρώνουν, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 25.000 ευρώ. Μάλιστα.

© SWNS.com

 

Η Daily Mail έχει ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το πώς οι ιδιοκτήτες supercars από τις αραβικές χώρες μεταφέρουν και κυκλοφορούν τα οχήματά τους στο Λονδίνο.

Η Qatar Airways είναι μία από τις αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες, με αεροπλάνα Airbus A330. Σε κάθε του ταξίδι ένα αεροπλάνο αυτού του τύπου μπορεί να μεταφέρει έως και 31 αυτοκίνητα από την Ντόχα και το Κατάρ, στο αεροδρόμιο Χίθροου, του Λονδίνου.

© Splash News

 

Οι περισσότεροι πελάτες της εταιρίας είναι από τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κατάρ και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν μια μικρή περιουσία για να μεταφέρουν τα ακριβά αυτοκίνητα τους, αεροπορικώς  στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα