Με ένα VW pick up καλυμμένο από λυγαριά, διαφημίζει την τέχνη του ο Ojo Οbaniyi

Με ένα VW pick up καλυμμένο από λυγαριά, διαφημίζει την τέχνη του ο Ojo Οbaniyi
Το δημιούργημα του Ojo Οbaniyi κεντρίζει τα βλέμματα

Ένα τεχνίτης από την Νιγηρία ο Ojo Οbaniyi από τη Νιγηρία βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να διαφημίσει την δουλειά του, το πλέξιμο της λυγαριάς και του ζαχαροκάλαμου, μεταμορφώνοντας ένα van της VW.

Έναν πρωτότυπο και ασυνήθιστο τρόπο επέλεξε ο εξαίρετος τεχνίτης στο πλέξιμο της λυγαριάς και του ζαχαροκάλαμου, ο Ojo Οbaniyi από το Ibadan της Νιγηρίας, προκειμένου να διαφημίσει την επιχείρησή του.  

Ο Οbaniyi, ο οποίος ασκεί την τέχνη αυτή εδώ και 20 χρόνια, έχει καλύψει το εσωτερικό και το εξωτερικό ενός  Volkswagen pickup με πλεκτό ζαχαροκάλαμο.

Εκτός πάντως από το αμάξωμα, με πλεκτό ζαχαροκάλαμο έχει καλύψει ο Ojo Οbaniyi τα τάσια των τροχών, τα καθίσματα, το τιμόνι, το ταμπλό, σε μια προσπάθεια να προσελκύσει τους περαστικούς και εν δυνάμει υποψήφιους πελάτες του.

«Ήθελα να αποδείξω ότι δεν είναι μόνο η μορφωμένη ελίτ που μπορεί να κάνει θετικές αλλαγές στην κοινωνία, αλλά και εμείς, οι τεχνίτες. Οι οποίοι έχουμε το ταλέντο προκειμένου να πραγματοποιήσουμε μια εντυπωσιακή αλλαγή» επεσήμανε ο Οbaniyi. Και πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα ότι και εγώ πρέπει να κάνω κάτι που θα με κάνει γνωστό και αναγνωρίσιμο στους ανθρώπους. Και όχι μόνο στην Αφρική, αλλά σε όλο τον πλανήτη. Έτσι ώστε να δείξουμε ότι η μαύρη φυλή έχει πολλούς ταλαντούχους ανθρώπους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα