Mercier-Jones Supercraft. Για …χαμηλές πτήσεις στη γη και το νερό

Mercier-Jones Supercraft. Για …χαμηλές πτήσεις στη γη και το νερό

Είναι διθέσιο, διαθέτει χαμηλό αμάξωμα, κινείται με ηλεκτρικούς κινητήρες οι οποίοι παίρνουν ρεύμα από ένα κινητήρα Βάνκελ , φτάνει τα 56 χλμ./ώρα (τελική) αλλά ακόμη δεν έχει πάρει άδεια για να κυκλοφορεί ούτε στους δρόμους, ούτε στις θάλασσες.

Το Mercier – Jones Supercraft είναι εμπνευσμένο από στοιχεία που συναντούμε στην Bugatti Veyron , τη Maserati Gran Turismo , το Audi R8 , συγχρόνως όμως μπορεί να περηφανεύται ότι είναι το πρώτο  Supercraft στον κόσμο . Έχει αμάξωμα χαμηλού προφίλ και επιθετικό μπροστινό μέρος. Τα …ναυτικά χαρακτηριστικά είναι τα πλευρικά καταστρώματα και ένα ανοικτό πιλοτήριο.

Τα Hovercraft είναι προηγμένα οχήματα που μπορούν να ταξιδέψουν εκτός από το νερό και στο έδαφος . Το κάνουν αυτό αφού ίπτανται επάνω σε ένα μαξιλάρι του αέρα και ουσιαστικά πετούν ακριβώς πάνω από την όποια επιφάνεια .

 

Το Mercier – Jones Supercraft είναι κατασκευασμένο από σωληνωτό πλαίσιο, το αμάξωμα είναι από αλουμινίο και η διάταξη των θέσεων είναι η μια πίσω από την άλλη. Ένας κινητήρας βάνκελ παράγει το ρεύμα που χρειάζονται οι δύο ηλεκτρικοί κινητήρες (31 Kw ο καθένας) που κινούν το εντυπωσιακό όχημα.

 

Όταν κινείται το Mercier – Jones Supercraft αιωρείται 20 πόντους πάνω από την όποια επιφάνεια. Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 56 χλμ./ώρα και η αυτονομία του τα 200 χλμ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα