Μια κυρία σε ένα Range Rover στο Κίεβο πιστεύει ότι ο δρόμος της ανήκει

Μια κυρία σε ένα Range Rover στο Κίεβο πιστεύει ότι ο δρόμος της ανήκει

Το βίντεο προέρχεται από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο. Δείχνει μια κυρία με ένα τεράστιο SUV η οποία πιστεύοντας ότι ο δρόμος της ανήκει αρνείται πεισματικά να διευκολύνει την κίνηση του τραμ. Είναι άραγε αυτή νοοτροπία των απανταχού τζιπάτων... (Vid)

Προφανώς, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι επειδή οδηγούν ένα μεγάλο και ακριβό SUV έχουν και κάποια ειδικά δικαιώματα και προνόμια στο δρόμο στα οποία οι υπόλοιποι χρήστες πρέπει να υπακούσουν με σεβασμό.

Αυτή η κακή νοοτροπία της πλειοψηφίας των οδηγών μεγάλων SUV σε όλο τον κόσμο, αποτυπώνεται στο βίντεο που δείνχει μια γυναίκα με ένα λευκό Range Rover στο βίντεο η οποία φαίνεται να ανήκει σε αυτή την σχολή σκέψης. Έτσι, προσπάθησε να εφαρμόσει αυτές τις απόψεις της σε ένα παλιό τραμ της σοβιετικής εποχής, όταν αρνήθηκε πεισματικά να του παραχωρήσει προτεραιότητα.

Στο τέλος καιυπό την πίεση των υπολοίπων οδηγών που περίμεναν στην διασταύρωση, κατάλαβε το αυτονόητο: Ότι δηλαδή ήταν πιό εύκολο να κάνει εκείνη λίγα μέτρα πίσω προκειμένου να συνεχίσει την διαδρομή του στις ράγες το μεγαλύτερο και σαφώς πιο δυσκίνητο τραμ.

Αλήθεια, πόσοι από εμάς δεν έχουμε δει τζιπάτους στην Ελλάδα να το παίζουν κυρίαρχοι των δρόμων, των πεζοδρομιών και των πλατειών, αδιαφορόντας πλήρως για όλους τους άλλους οδηγούς, πεζούς, ΜΜΜ κλπ.;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα