Μια Lamborghini Sesto Elemento από το Κιργιστάν

Μια Lamborghini Sesto Elemento από το Κιργιστάν

Κάποια παιδιά από το Μπισκέκ , στην Κιργιζία , συναρμολόγησαν ένα αντίγραφο της Lamborghini Sesto Elemento στο μικρό γκαράζ τους . Έκαναν πολλά σχέδια, ξόδεψαν πολύ χρόνο και χρήμα, αλλά τώρα νιώθουν περήφανοι με το δημιούργημά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά στον διεθνή Τύπο για το εγχείρημα των ανθρώπων από την Κιργιζία. Αυτή τη φορά όμως, είναι η πρώτη που το …supercar έχει ολοκληρωθεί.

Το πραγματικό supercar κοστίζει πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ . Για την κατασκευή όμως της Lambo στο Κιργιστάν δαπανήθηκαν όχι περισσότερα από 10.000 ευρώ.  Ποσό που μπορεί σε κάποιους από εμάς να φαίνεται λίγο -πολύ προσιτό, για τους κατασκευαστές όμως αποτυπώνει τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

 

Χρειάστηκαν τρεις μήνες για να κατασκευάσουν  αυτό το αυτοκίνητο που τους έχει κάνει γνωστούς σε όλο τον κόσμο, αφού ήδη πολλά ΜΜΕ από την δύση ενδιαφέρθηκαν,συμπεριλαμβανομένου του CNN και  της The New York Times .

 

Ένα  τριάντα χρονών Volvo 740A και τροχοί από την BMW X5 αποτέλεσαν την βάση για την κατασκευή του οχήματος. Το αμάξωμα είναι από μέταλλο , χάλυβα, άνθρακα και ακρυλικό γυαλί .

 

Δυστυχώς, κανείς δεν μπορεί να έχει εικόνα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ επίσης δεν γίνεται λόγος για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα