Να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο ή όχι;

Να πάρω καινούργιο αυτοκίνητο ή όχι;

Πως μπορείτε να καρπώνεστε την κατοχή ενός αυτοκινήτου της αρεσκείας και των αναγκών σας, κάνοντας παράλληλα εξοικονόμηση χρημάτων, χωρίς ρίσκο και με ευέλικτες διαδικασίες; Το Νews247 έχει τις απαντήσεις για εσάς!

Επιμέλεια: Νίκος Σπετσιώτης

O αποχαιρετισμός στο ξέγνοιαστο καλοκαίρι και η έναρξη της νέας σεζόν, φέρνει πληθώρα πονοκεφάλων που συνδέονται άμεσα με το πορτοφόλι μας. Επί… «ΕΝΦΙΑ καθεστώτος» και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες φορολογικές και μη οικονομικές υποχρεώσεις, για πολλούς το αυτοκίνητο φαντάζει ως αγαθό πολυτελείας.

Είναι όμως; Και με ποιο τρόπο μπορεί η χρήση του να αποδειχθεί συμφέρουσα, ώστε να καρπώνεστε την κατοχή ενός αυτοκινήτου της αρεσκείας και των αναγκών σας, κάνοντας παράλληλα εξοικονόμηση χρημάτων, χωρίς ρίσκο και με ευέλικτες διαδικασίες; Το Νews247 έχει τις απαντήσεις για εσάς!

 

Μέσα στο απέραντο γκρι της εποχής που διανύουμε, μία επίσκεψη στο Leaseplan Stories μπορεί να γεμίσει με χρώμα τις σκέψεις σας σχετικά με το αν πρέπει να αγοράσετε καινούριο αυτοκίνητο ή όχι. Σε ένα εικονικό ταξίδι στα άδυτα του μυαλού κάθε οδηγού που ονειρεύεται, προβληματίζεται και αναζητά απαντήσεις, σε ερωτήματα και προκαταλήψεις που αφορούν στο δίλημμα ανάμεσα στη μακροχρόνια μίσθωση και την αγορά ενός νέου οχήματος.

Με το leasing διαλέγεις το αυτοκίνητο που σου αρέσει και όχι αυτό με το οποίο αναγκάζεσαι να συμβιβαστείς, πληρώνοντας ένα ποσό κάθε μήνα, καλύπτοντας έτσι το χρόνο χρήσης και συντήρησής του. Όπως ακριβώς πληρώνεις τη δόση για την αγορά του. Όμως η πραγματική σύγκριση πραγματοποιείται συνυπολογίζοντας και όλα τα έξτρα κόστη που συνδέονται με την αγορά, όπως το κόστος για την ασφάλεια του οχήματος, τα service, το κόστος ανταλλακτικών και πολλά άλλα.

 

Όπως ευφάνταστα δείχνει το Leaseplan Stories, αν… βγει κανείς από τη γυάλα, εντοπίζει απαντήσεις και σε άλλους «μύθους» σχετικά με τη μακροχρόνια μίσθωση. Ένας από αυτούς αφορά στην «ιδιοκτησία» του οχήματος, καθώς αν δεθείτε πραγματικά με το όχημα το οποίο χρησιμοποιείται με μακροχρόνια μίσθωση, η Leaseplan σας δίνει τη δυνατότητα να το κάνετε δικό σας μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου σας, σε πολύ ανταγωνιστική τιμή!

Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα αυτή τη διαδρομή και πως, μέσω της καθημερινής χρήσης ενός αυτοκινήτου, μπορείτε σε ετήσιο πλαίσιο να βγείτε κερδισμένοι. Ας πάρουμε ως παράδειγμα ένα από τα Superdeals της Leaseplan, που αγορά στη μακροχρόνια μίσθωση ενός Mini Cooper D Countryman με diesel κινητήρα 1.6lt απόδοσης 112 αλόγων.

 

Μπορείτε να το έχετε στη διάθεσή σας από 236 ευρώ/μήνα και αυτό το πακέτο περιλαμβάνει πλήρη συντήρηση και επισκευή σε εξουσιοδοτημένους συντηρητές/επισκευαστές, αλλαγή ελαστικών ανά 40.000 χιλιόμετρα, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (Αστική ευθύνη προς τρίτους, φροντίδα ατυχήματος & ίδιες ζημίες, μερική/ολική κλοπή, πυρός, φυσικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων) με απαλλαγή 300€ + ΦΠΑ, το κόστος των τελών κυκλοφορίας, αυτοκίνητο αντικατάστασης, διαχείριση και διεκπεραίωση Ατυχημάτων.

Όλα αυτά αφορούν καινούριο αυτοκίνητο και με επιπλέον παροχές την 24ωρη Γραμμή Εξυπηρέτησης Οδηγών (210 6100050) και την Online Εξυπηρέτηση Οδηγών (MyLeasePlan & LeasePlan Greece mobile app). Πρέπει επίσης να τονιστεί πως οι διαθέσιμες επιλογές σε νέα μοντέλα, καλύπτουν όλα του γούστα και φυσικά όλες τις τσέπες.

 

Χωρίς να πρέπει να κάνετε την αρχική επένδυση αγοράς, χωρίς να ανησυχείτε για την αναπόφευκτη κάθετη πτώση στην αξία μεταπώλησης του οχήματος, την ασφάλεια, τα τέλη κυκλοφορίας, τα κόστη για τα service, τα ανταλλακτικά, την οδική βοήθεια, τη φθορά των ελαστικών και όλα τα απρόοπτα που όλοι ξέρουμε πως αργά ή γρήγορα μας… χτυπούν την πόρτα.

Κάνοντας μία πρόχειρη εκτίμηση, εστιάζοντας στο συγκεκριμένο μοντέλο και με βάσει το νέο σύστημα φορολόγησης, θα χρειαστεί να επενδύσετε 27.356 ευρώ για την αγορά του, χωρίς τα έξοδα προετοιμασίας και τις πινακίδες. Τα τέλη κυκλοφορίας ορίζονται στα 108.78 ευρώ ενώ για την ασφάλεια θα πρέπει να καταβάλλετε περί τα 500 ευρώ ετησίως. Αν προσθέσετε και τα service που αναπόφευκτα θα πραγματοποιηθούν στην διάρκεια που η Leaseplan σας προσφέρει το συμβόλαιο μίσθωσης, φτάνουμε ήδη σε ένα σημαντικό ποσό, χωρίς καν να συνυπολογίσουμε τα απρόοπτα και τις αναποδιές!

 

Επισκεφτείτε λοιπόν το Leaseplan, εντοπίστε ένα Superdeal που σας ενδιαφέρει και κάντε μόνοι σας τους υπολογισμούς. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το αποτέλεσμα.

Και φυσικά, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αφού η μακροχρόνια μίσθωση αποτελεί ιδανική λύση για κάθε επιχείρηση – ανεξάρτητα το μέγεθός της. Επιτρέπει την πρόσβαση σε καλύτερα οχήματα, επιμερίζοντας τα κόστη και επιτρέποντας τη διατήρηση ρευστότητας. Έτσι μία εταιρεία αποφεύγει τις μεγάλες επενδύσεις και τα κόστη επισκευών και συντήρησης, επιτρέποντας σε κάθε επιχειρηματία, να επικεντρωθεί στις ανάγκες της επιχείρησής του, χωρίς επιπλέον πονοκεφάλους.

Γιατί κάθε… διαδρομή, πρέπει να είναι όπως αποτυπώνεται στα Leaseplan Stories!

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα