Νέα Skoda Octavia RS. Η τρίτη γενιά είναι και η πιό δυνατή

Νέα Skoda Octavia RS. Η τρίτη γενιά είναι και η πιό δυνατή

Η νέα Skoda Octavia RS θα προσφέρεται σε δύο τύπους αμαξώματος, sedan και wagon και είναι η πιό γρήγορο Octavia παραγωγής που κατασκευάσθηκε ποτέ, με απόδοση 220 ίππων.

Προγραμματισμένη να κάνει το δημόσιο ντεμπούτο της στο Goodwood Festival of Speed​​, η Octavia RS θα αρχίσει να πωλείται με μια επιλογή από δύο κινητήρες, που προέρχονται από το Golf της Volkswagen.

Πρόκειται για τον κινητήρα που φοράει το Golf GTI, 2.0-λίτρων TSI με 220 ίππους που δίνει τελική ταχύτητα 248 χλμ./ώρα και επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτερολέπτα και το μοτέρ που εξοπλίζει το Golf GTD 2.0-λίτρων TDI diesel με 184 ίππους, 232 χλμ./ώρα τελική και 0-100 χλμ./ώρα σε 8,1 δευτερόλεπτα.

Και τα δύο μοτέρ θα διατίθενται με ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο στάνταρ, αλλά η Skoda προσφέρει ένα εξατάχυτο DSG διπλού συμπλέκτη ως έξτρα επιλογή. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σπορ ανάρτηση, ένα ηλεκτρονικό διαφορικό XDS, κλπ.

Όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση η εμπρός μάσκα, οι νέοι εμπρός / πίσω προφυλακτήρες, ο πίσω διαχύτη σε μαύρο μαύρο χρώμα, οι εξατμίσεις από χρώμιο, η πίσω αεροτομή είναι στοιχεία που κάνουν τη συγκεκριμένη Octavia να ξεχωρίζει.

Το 2013 Skoda Octavia RS θα αρχίσει να πωλείται στις ευρωπαϊκές αγορές από τον Νοέμβριο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα