Νέο Nissan Qashqai. Μεγάλωσε και έγινε πιο όμορφο.

Νέο Nissan Qashqai. Μεγάλωσε και έγινε πιο όμορφο.

Το νέο Nissan Qashqai είναι εδώ. Το δημοφιλές crossover μοντέλο μεγάλωσε σε διαστάσεις, βελτιώθηκε στον τομέα της ποιότητας κατασκευής, διαθέτει πλουσιότερους χώρους για τους επιβάτες ενώ οι κινητήρες αποδίδουν από 110 έως 150 ίππους.

Η Nissan αποκάλυψε επιτέλους το νέο, δεύτερης γενιάς, crossover Qashqai , που διαθέτει έναν εντελώς νέο σχεδιασμό, ο οποίος ακολουθεί τις νέες φόρμες που έχει υιοθετήσει η φίρμα, καινούργιους κινητήρες και φυσικά αναβαθμισμένο στάνταρ εξοπλισμό.

Το νέο μοντέλο είναι 49 χιλιοστά μακρύτερο από τον προκάτοχό του, αλλά και οριακά χαμηλότερα και πλατύτερο. Ωστόσο , διατηρεί την κομψή γραμμή ενός μοντέλου με υπερυψωμένη θέση οδήγησης . Το δεύτερης γενιάς Qashqai διαθέτει πιο σπορ εμφάνιση και πολύ μεγαλύτερα πίσω φώτα.

Σε ότι αφορά στο εσωτερικό, η  Nissan αναφέρει ότι η ποιότητα και ο σχεδιασμός των υλικών έχει βελτιωθεί δραματικά , ενώ παράλληλα έχει αυξηθεί σημαντικά ο χώρος για τους επιβάτες αλλά και τις αποσκευές.

Το νέο Qashqai θα εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα των 1,2 λίτρων Dig- T , η απόδοση του οποίου φτάνει τους 115 ίππους ενώ η αμέσως μεγαλύτερη έκδοση βενζίνης θα είναι από έναν επίσης υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο 1.6 κινητήρα 150 ίππων .

Σε ό , τι αφορά στους κινητήρες πετρελαίου , βασικός θα είναι ο 1.5 dCi των 110 ίππων , ενώ ο αμέσως επόμενος θα είναι ο 1.6 dCi των 130 ίππων .

Η έκδοση με κίνηση στους τέσσερις τροχούς θα διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα ALL-MODE 4×4-i. Στην στάνταρ έκδοση το κιβώτιο θα είναι μηχανικό 6 σχέσεων, ενώ θα υπάρχει και ένα εντελώς νέο, αυτόματο, με την ονομασία Xtronic

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα