Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises. Για τον Batman με αγάπη

Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises. Για τον Batman με αγάπη

Όταν ένας κινηματογραφικός ήρωας, και μάλιστα όχι όποιος κι όποιος, αλλά ο Batman, γίνεται πηγή έμπνευσης για ένα αυτοκίνητο, τότε προκύπτει κάτι εντυπωσιακό. Όπως είναι και το Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises.

Το Nissan Juke, είναι ένα crossover με έντονη προσωπικότητα. Πρόσφατα, η γιαπωνέζικη φίρμα πρόσθεσε στην γκάμα του Juke, την έκδοση Nismo Dark Knight Rises, την οποία η φίρμα παρουσιάζει σήμερα, 3 Δεκεμβρίου, ημέρα κατά την οποία αρχίζει η διάθεση της ταινίας Batman The Dark Knight Rises, σε Blu-Ray και σε DVD.

Μετά λοιπόν την καυτή έκδοση GT-R του Juke, η  Nissan παρουσιάζει ένα εφ΄ άπαξ μοντέλο εμπνευσμένο από την τελευταία ταινία του Batman.

To  Nissan Juke Nismo “Dark Knight Rises” θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιανουάριο του 2013.  Το χρώμα του είναι μαύρο ματ, με κόκκινα τελειώματα, ενώ στην οροφή ξεχωρίζει η κεραία σε σχήμα πτερύγιου καρχαρία. Ακόμη υπάρχουν διάφορα αυτοκόλλητα του Batman ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες των 18 ιντσών. Το σήμα του Batman, σε ανοξείδωτο, φιλοξενείται τόσο στην μάσκα όσο και στα μαξιλαράκια των καθισμάτων στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Κάτω από το καπό του Juke υπάρχει ο γνωστός 1600σάρης τούρμπο κινητήρας που αποδίδει 200 ίππους και δίνει επιτάχυνση από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε  7,8 δευτερόλεπτα.

Σε αντίθεση με άλλα εφ΄άπαξ μοντέλα, το Nissan Juke Nismo Dark Knight Rises δεν πρόκειται να βγει σε πλειστηριασμό. Ο ιδιοκτήτης του θα προκύψει μετά από κλήρωση, μεταξύ όλων εκείνων που θα δηλώσουν συμμετοχή  στο site builttothrill.co.uk.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα