Ο κλώνος της Lamborghini Sesto Elemento από το Κιργιστάν

Ο κλώνος της Lamborghini Sesto Elemento από το Κιργιστάν

Μπορεί να μοιάζει, αλλά μην σας ξεγελά. Δεν πρόκειται για μια από τις 20 Lamborghini Sesto Elemento που θα κατασκευαστούν. Είναι ένας κλώνος του διάσημου supercar, Made in Kyrgyzstan, που έχει βασιστεί σε ένα Volvo του 1982!

Ένα στούντιο ντιζάιν με έδρα το Κιργιστάν, κατάφερε με διάφορα παλιοσίδερα να δημιουργήσει ένα αντίγραφο της Lamborghini Sesto Elemento.

Είναι σίγουρα, ότι δεν είναι από τα καλύτερα αντίγραφα που θα μπορούσε κάποιος να βρει. Όμως, θα πρέπει να εκτιμήσουμε την προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι στο Κιργιστάν, λαμβάνοντας μάλιστα υπόψη και τον εξαιρετικά περιορισμένο διαθέσιμο προϋπολογισμό.

Το αντίγραφο κατασκευάσθηκε σε μόλις τρεις μήνες, χρησιμοποιώντας το πλαίσιο από ένα Volvo του 1982, τις ζάντες αλουμινίου της BMW X5, μαζί με άλλα κομμάτια από άλλα αυτοκίνητα.

Το όχημα είναι γνωστό ως η “Kyrgz Lamborghini» και έχει τις ίδιες ακριβώς διαστάσεις με το πραγματικό αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος που επιμελήθηκε όλο το πρότζεκτ, είπε ότι η ομάδα χρησιμοποίησε ως κατευθυντήριες γραμμές πρόχειρα σχέδια που κατάφεραν να βρουν στο Διαδίκτυο.

Η πραγματική Lamborghini Sesto Elemento έχει προγραμματισθεί να τεθεί σε περιορισμένη παραγωγή μόλις 20 μονάδων εντός του έτους, ενώ η τιμή του κάθε αυτοκινήτου εκτιμάται σε 2 εκάτ. ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα