O Σεμπαστιάν Λεμπ επιστρέφει στο Ράλι Μόντε Κάρλο

O Σεμπαστιάν Λεμπ επιστρέφει στο Ράλι Μόντε Κάρλο

Ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) θα επιστρέψει στην ενεργό δράση στο ξεκίνημα της σεζόν του 2015.

Ο λόγος για τον Σεμπαστιάν Λέμπ. ο οποίος έχει κερδίσει 9 τίτλους στο WRC και, θα συναντήσει ξανά τον πρώην συνοδηγό του Ντανιέλ Ελενά, για μία εμφάνιση στο πιο διάσημο αγώνα του πρωταθλήματος , το Ράλι Μόντε Κάρλο, που θα γίνει μεταξύ 19 και 25 Ιανουαρίου.

 

Ο Λεμπ, ο οποίος έχει κερδίσει τον αγώνα του Μόντε Κάρλο 7 φορές δήλωσε πως δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο όταν του προσφέρθηκε αυτή η ευκαιρία από την Citroen. Μάλιστα είπε επίσης πως το Μόντε Κάρλο, αποτελεί την αγαπημένη του διαδρομή.

 

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Λέμπ έχει αγωνιστεί σε οτιδήποτε περνούσε από το χέρι του. Συμμετείχε στο World Touring Car Championship οδηγώντας ένα Citroen C-Elysee WTCC, έσπασε το ρεκόρ για την γρηγορότερη ανάβαση στο Pikes peak οδηγώντας ένα Peugeot 208 T16, πήρε την νίκη και τρεις προκριματικούς αγώνες στο FIA GT Series οδηγώντας μία McLaren MP4-12C και έλαβε μέρος στους αγώνες Porsche Supecup.

Παρόλο που πέρσι βγήκε νικητής από τον αγώνα στο Μόντε Κάρλο για το WRC, ο Γάλλος πιστεύει πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και πως θα χρειαστεί αν ξαναποκτήσει χημεία με το όχημα του αφού έχει να πάρει μέρος σε αγώνα WRC από πέρσι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα