Ο …τρελός αναβάτης και η εκπαιδευτική αξία ενός βίντεο

Ο …τρελός αναβάτης και η εκπαιδευτική αξία ενός βίντεο

Οι υψηλές ταχύτητες κίνησης δεν είναι η μόνη αιτία των σοβαρών ατυχημάτων που γίνονται στους δρόμους. Η στιγμιαία έλλειψη προσοχής, αποτελεί μια εξ ίσου σημαντική αιτία ατυχημάτων, όπως αυτό που βλέπετε στο βίντεο

Κάτω από αυτό το πρίσμα, το συγκεκριμένο βίντεο αποκτά μια σημαντική αξία, αν κάποιος θελήσει να δει την επικινδυνότητα των δρόμων και να μη μείνει στην κλασική ελληνική νοοτροπία, αν φταίει ο οδηγός του αυτοκινήτου ή ο αναβάτης της μοτοσικλέτας.

Από τις εικόνες που έχει καταγράψει η κάμερα του αυτοκινήτου, εύκολα προκύπτει το συμπέρασμα ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας έτρεχε …σαν τρελός. Και αυτό αποδεικνύεται από το ότι το αυτοκίνητο κινούνται με ταχύτητα 70 χλμ./ώρα και η εμφάνιση της μοτοσικλέτας γίνεται σχεδόν αστραπιαία.

Ο οδηγός της μοτό δεν μπόρεσε να εκτιμήσει σωστά την κατάσταση που διαμορφωνόταν στο δρόμο μπροστά του και έτσι, όταν επιχείρησε την τελευταία στιγμή να φρενάρει και να αποφύγει το κακό, απέτυχε.

Άλλοι οδηγοί που ήταν παρόντες στο συμβάν, υποστηρίζουν ότι ο αναβάτης της μοτοσικλέτας «βγήκε» ζωντανός από την σφοδρή σύγκρουση και μάλιστα χωρίς να έχει υποστεί κάποιος ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα