Οκτώ νέα μοντέλα θα λανσάρει η Alfa Romeo μέχρι το 2018

Οκτώ νέα μοντέλα θα λανσάρει η Alfa Romeo μέχρι το 2018

Υπομονή, μέχρι τα μέσα του επόμενου Ιούνη. Τότε τοποθετούνται τα καλά νέα για την Alfa Romeo που σχεδιάζει ένα εντυπωσιακό come back με το λανσάρισμα 8 νέων μοντέλων μέχρι το 2018!

Μπορεί ο κόσμος να περίμενε τις ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον της Alfa Romeo, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Πάντως, αυτό δεν πρέπει να βάζει σε σκέψεις τους Αλφίστι σε όλο τον κόσμο. Αφού ο κύβος ερίφθη και η φίρμα περνά σε μια περίοδο επιθετικής πολιτικής με στόχο να επανακάμψει και να κερδίσει τη θέση που της αρμόζει στο παγκόσμιο στερέωμα.

Έτσι, τον Ιούνιο του 2015 αναμένεται να γίνει η αποκάλυψη ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου. Το σχέδιο επαναπροσδιορισμού της Alfa Romeo προβλέπει το λανσάρισμα οκτώ νέων μοντέλων έως το 2018, με τις πληροφορίες να θέλουν την ιταλικη φίρμα να εργάζεται πυρετώς για τρία από αυτά.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια φημολογία, η Alfa Romeo ετοιμάζει ένα μεσαίου μεγέθους SUV (ανταγωνιστικό προς τα Audi Q5 και BMW X3) , ένα πολυτελές σεντάν και την Giulia.

Στόχος της εταιρίας είναι να αυξήσει τις πωλήσεις παγκοσμίως σε 400.000 αυτοκίνητα το 2018, έναντι των 74.000 που πούλησε το 2013.

Για να ο πετύχει αυτό, η εταιρία αναμένεται να επενδύσει περίπου 5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα