Όνειρα: Ferrari F80 με 1.200 άλογα και τελική 498 χλμ./ώρα

Όνειρα: Ferrari F80 με 1.200 άλογα και τελική 498 χλμ./ώρα

Όχι. Δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια της Ferrari ένα τέτοιο υπεραυτοκίνητο. Είναι το όνειρο ενός Ιταλού σχεδιαστή, του Adriano Raeli, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας.

Ποια άραγε θα μπορούσε να είναι η διάδοχος της LaFerrari; Το ερώτημα είναι ρητορικό, και, κάτω από αυτό το πρίσμα, ο καθένας θα μπορούσε να δώσει την δική του απάντηση.

Αυτό επιχειρεί και ο Ιταλός σχεδιαστής Adriano Raeli, ο οποίος δημοσιοποίησε τα σχέδιά του για το πως θα μπορούσε να είναι ένα μελλοντικό supercar της «σκουντερία».

 

Τα σχέδια παραπέμπουν σε ένα, πραγματικά πανέμορφο, αεροδυναμικό και άκρως εντυπωσιακό δημιούργημα. Ένα υπεραυτοκίνητο το οποίο, έστω και μέσα από τις εικόνες, σου κόβει την ανάσα.

Μάλιστα, όταν προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, και δεις τα όσα σκέφτεται για τον κινητήρα και τις επιδόσεις που υπολογίζει ο Ιταλός, εκεί, πραγματικά σε πιάνει τρέλα.

Ο σχεδιαστής από την Ιταλία θέλει για την Ferrari F80 έναν twin-turbo V8 υβριδικό  κινητήρα , που θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία της KERS της Ferrari,  από την F1.

 

Το υπεραυτοκίνητο θα αποδίδει 1.200 ίππους, θα επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 2,2 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα θα φτάνει τα 498 χλμ./ώρα.

Με τέτοια νούμερα, ένα είναι το βέβαιο. Θα τρέμει και αυτή η Bugatti Veyron

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα