Opel Adam S. Έρχεται με 150 ίππους και σπορ επιδόσεις

Opel Adam S. Έρχεται με 150 ίππους και σπορ επιδόσεις

Η πιο γρήγορη έκδοση του δημοφιλούς μίνι της Opel, είναι γεγονός. Το Adam S έρχεται με τούρμπο κινητήρα 1.4 λίτρου, 150 άλογα και τελική ταχύτητα πάνω από 200 χλμ./ώρα.

Το ADAM S θα διατίθεται για παραγγελίες από το Νοέμβριο ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει το  2015. Μοντέρνα σχεδίαση, ζωηρός κινητήρας και πολυάριθμες δυνατότητες εξατομίκευσης χαρακτηρίζουν τη νέα έκδοση ADAM.

Για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης προτείνεται ο  1.4 Turbo ECOTEC 110 kW/150 hp. Επιπλέον, ένα ειδικά ρυθμισμένο πλαίσιο και το σύστημα πέδησης OPC διασφαλίζουν ότι αυτός ο …πύραυλος τσέπης παραμένει ‘κολλημένος’ στο δρόμο ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες.

 

Η σπορ καταγωγή του ADAM S είναι διάχυτη παντού – οι σχεδιαστές διαμόρφωσαν ένα μοντέρνο στυλ εσωτερικά και εξωτερικά. Το ‘τολμηρό’ μικρό ολοκληρώνει τη γκάμα μοντέλων ADAM έχοντας ήδη προηγηθεί το λανσάρισμα του  crossover ADAM ROCKS.

Σε συνδυασμό με εξατάχυτο, μηχανικό κιβώτιο, ο νέος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας εντυπωσιάσει με την εξαιρετική απόκριση και μία καμπύλη ροπής που ταιριάζει στο σπορ οδηγικό στυλ, κάνοντας πανεύκολη την οδήγηση σε δρόμους με στροφές. Το ADAM S επιταχύνει από 0 στα 100 km/h σε 8,5 δεύτερα. Η τελική ταχύτητα με αυτό τον κινητήρα μπορεί να ξεπεράσει τα 200 km/h.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα